Închide meniul

„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2024, 22:15

„Aşa nu se poate! Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!

Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic

Risto Radunovic şi Mihai Stoica / Colaj Profimediaimages

Mihai Stoica a venit cu un răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic. Fundaşul muntenegrean în vârstă de 31 de ani a anunţat că vrea să plece de la FCSB, la finalul sezonului, iar preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a avut o reacţie categorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vreau să câștig campionatul și să plec!„, a spus Risto Radunovic imediat după partida FCSB – Sepsi, scor 2-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Gigi Becali s-a amuzat când l-a auzit şi l-a ironizat: „Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?

Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic

MM Stoica a precizat că Radunovic îşi doreşte un salariu mai mare la vicecampioana României, dar că s-a lovit de refuzul lui Gigi Becali. Dacă nu se ajunge la un acord, sunt şanse mari ca experimentatul fundaş să plece de la FCSB.

Declaraţia lui a fost cumva scoasă din context. El a spus că va încerca să găsească o soluţie. Dacă va găsi o ofertă bună, cu siguranţă va pleca. Dacă nu, noi vom face o propunere pentru prelungirea contractului, care nu se termină în vară, ci în iarnă. Sunt foarte puţini jucători care se mută în iarnă. Lui Andrei Vlad i se termină şi lui contractul în iarna asta.

Eu l-aş ţine şi discuţia asta am demarat-o de multe ori cu Gigi şi la un moment dat am avut o discuţie cu Risto, dar poate a uitat. Risto a cerut o mărire a contractului aflat în derulare, iar Gigi nu a fost de acord„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

În 2021, Radunovic a semnat un contract valabil pentru 3 ani cu roş-albaştrii. A fost activată şi o clauză de prelungire cu încă un sezon, dar salariul lui Risto a rămas neschimbat – 11.000 de euro pe lună.

Pentru mine este cel mai bun fundaş stânga din România din ultimii ani şi nu vreau să mă gândesc că nu va prelungi, dar există şi posibilitatea ca el să nu prelungească.

Indiferent de ce declaraţie a dat Risto, el este o persoană foarte importantă în vestiar. Toată lumea vrea să plece (n.r. – la mai bine) şi Risto vrea să plece la mai bine. Şi eu aş pleca la Inter, dar nu mă ia nimeni.

Reclamă 4 / 0/3

Risto se simte apreciat de noi. În momentul în care negociază salariul şi semnează se consideră mulţumit cu ce a semnat. Că vrei să-ţi măreşti un contract în derulare şi eu aş vrea să fac asta… Gigi dă banii.

Eu i-am explicat <<A mărit la Olaru, a mărit la Coman, înseamnă că vrea să ia bani pe ei>>. Nu se poate ca fiecare fotbalist să vină să îţi bată la uşă că vrea mărire de salariu. Nu se poate. Sunt pro-prelungirea contractului lui Radunovic şi nu sunt doar eu, ci şi antrenorii, şi coechipierii„, a mai spus MM.

Risto Radunovic, dezvăluire „bombă” după FCSB – Sepsi 2-1: „Vreau să câștig campionatul și să plec!”

Risto Radunovic a făcut o dezvăluire „bombă” după FCSB – Sepsi 2-1. Fundașul din echipa lui Elias Charalambous a vorbit sincer despre viitorul său la echipa roș-albastră.

Fundașul a contribuit la golul marcat de Alexandru Băluță, în victoria roș-albaștrilor de pe Arena Națională. Meciul dintre FCSB și Sepsi a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Risto Radunovic a dezvăluit faptul își dorește să plece în vară de la FCSB, după ce va câștiga titlul de campion cu echipa pregătită de Elias Charalambous.

Începem playoff-ul cu dreptul. Mă bucur că am ajutat echipa. Mă bucur că am obținut victoria în această seară cu suporterii noștri. Au făcut sacrificii pentru noi, iar noi nu am dat totul (n.r. referitor la înfrângerea cu Rapid).

Am arătat caracter, nu am pierdut moralul, am profitat de faptul că Rapid a pierdut puncte. După pauza echipelor naționale ne așteaptă meciuri grele.

Reclamă

Coman a jucat foarte bine, e meritul lui! Toată echipa a jucat bine, mă bucur pentru asta.

Sincer să fiu, îmi doresc să câștig campionatul și să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni, dar vreau să câștig campionatul și să plec!”, a spus Risto Radunovic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și