Închide meniul

Verdictul lui Victor Piţurcă înainte de CFR Cluj – FCSB: „Are prima şansă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2024, 22:23

Reclamă
Verdictul lui Victor Piţurcă înainte de CFR Cluj – FCSB: „Are prima şansă!

Verdictul lui Victor Piţurcă înainte de CFR Cluj - FCSB

Victor Pițurcă, în timpul unui interviu pentru AS.ro

Verdictul lui Victor Piţurcă înainte de CFR Cluj – FCSB. Fostul selecţioner al României e de părere că FCSB are prima şansă în derby-ul din Gruia, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă e de părere că FCSB are prima şansă şi a spus că echipa lui Dan Petrescu are probleme mari în defensivă. Mai mult, Piţurcă a spus că nu îi place cum joacă CFR Cluj.

Verdictul lui Victor Piţurcă înainte de CFR Cluj – FCSB

„FCSB are prima șansă. CFR-ul nu-mi place. Nu-mi place ce văd. Stau prost defensiv”, a spus Victor Piţurcă la digisport.ro.

Victor Piţurcă, verdict teribil despre fotbalistul adus de Gigi Becali pentru o sumă uriaşă

Victor Piţurcă a dat un verdict teribil despre fotbalistul adus de Gigi Becali pentru o sumă uriaşă. Fostul selecţioner al României crede că Marius Ştefănescu nu va avea succes la FCSB dacă Becali va continua pe aceeaşi linie. Patronul FCSB-ului l-a criticat în mai multe rânduri pe jucătorul pe care l-a cumpărat de la Sepsi pentru 1.3 milioane de euro.

La Ștefănescu e un preț mai aproape de adevăr, nu costa 1,3 milioane, dar 800.000 costa. Are calități, dar contează foarte mult antrenorii și dacă procedează patronul cum procedează, n-are nicio șansă. El e un jucător mai fin, din punct de vedere psihologic, nu e bine, nu stă foarte bine. Nu poate să joace la nivelul lui. El, în turul ăsta, va fi sau nu va fi”, a spus Victor Piţurcă despre Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Marius Ştefănescu a fost cumpărat de FCSB de la Sepsi după ce patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi spunea că nu îl va da la FCSB.

Dioszegi a dezvăluit ulterior că Marius Ştefănescu i-a cerut să plece la FCSB. După transferul la roş-albaştri, Marius Ştefănescu a fost mai întâi ridicat în slăvi de Becali, după care a fost criticat de milionar.

Aştept mult mai mult de la Ştefănescu. Alt Ştefănescu am cumpărat. Mă aşteptam să facă ce a făcut Băluţă. Mă aşteptam să fie mai combativ, să intre, să dribleze, să dea la poartă. Vreau un alt Ştefănescu!”, declara Becali pentru primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:00 14 sept.

VIDEOArouca – Sporting 0-3 a fost în AntenaPLAY. Campioana continuă seria perfectă în Liga Portugal

23:39

Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0! Ce a spus despre golul lui Cîrjan

23:33

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „A fost ca o fiară! S-a câştigat cu inima meciul!”

23:17

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Sperăm să intrăm în playoff! Arătăm foarte bine”

23:07

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Terenul, execrabil!”

22:57

Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1!

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot 5 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și