Închide meniul
Foto

Asistență record în Liga 1 în 2023, la FCSB – Universitatea Craiova! Câți spectatori au venit pe Arena Națională

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2023, 21:27

Reclamă
Asistență record în Liga 1 în 2023, la FCSB – Universitatea Craiova! Câți spectatori au venit pe Arena Națională

Peste 23.000 de spectatori la FCSB - Universitatea Craiova

Peste 23.000 de spectatori la FCSB - Universitatea Craiova / Antena Sport

Liga 1 se bucură de o asistență record în 2023, la meciul FCSB – Universitatea Craiova. Derby-ul „de foc” de pe Arena Națională a adunat în tribune peste 23.000 de spectatori. Fanii roș-albaștri și olteni au venit în număr mare pe cel mai mare stadion din România și au creat o atmosferă superbă încă din primul minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost interes uriaș din partea suporterilor pentru partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, extrem de importantă pentru situația din play-off și lupta la titlu.

Asistență record în Liga 1 în 2023, la FCSB – Universitatea Craiova! Câți spectatori au venit pe Arena Națională

Tribunele de pe Arena Națională au fost luate cu asalt de 23.427 de spectatori. Acest număr reprezintă cea mai mare audiență din 2023, în Liga 1.

Galeria FCSB-ului a fost la înălțime și a creat o atmosferă de senzație la meciul cu Universitatea Craiova. La rândul lor, oltenii au fost susținuți de aproximativ 1.000 de fani care au făcut deplasarea la București.

Fanii FCSB-ului i-au scandat numele lui Mihai Neșu cu Universitatea Craiova

Fanii FCSB-ului i-au scandat numele lui Mihai Neșu în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova, din etapa a 26-a din Liga 1. Fostul fundaș al roș-albaștrilor împlinește 40 de ani chiar în ziua meciului.

Reclamă

Mihai Neșu a împlinit 40 de ani în ziua derby-ului dintre FCSB și Universitatea Craiova. Fanii roș-albaștrilor nu l-au uitat pe fostul fundaș. Aceștia i-au scandat numele în timpul partidei.

Mihai Neșu a suferit o accidentare cumplită în 2011, la un antrenament al celor de la Utrecht. În urma acelui incident a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală. De atunci trăiește într-un scaun cu rotile.

Ulterior, fostul fundaș a început o nouă viață și a început să lucreze la un proiect personal: „Mihai Neșu Foundation”. Marea sa dorință este să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea.

Reclamă 4 / 0/3

Mesaje emoționante primite de Mihai Neșu

Fostul fundaș a primit mai multe mesaje emoționante din partea oamenilor de fotbal, prieteni sau foști colegi, care l-au felicitat cu ocazia zilei de naștere. Printre aceștia s-au numărat Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Victor Pițurcă, George Ogăraru, Dorin Goian, Mirel Rădoi, dar și actuali fotbaliști de la FCSB, precum Darius Olariu sau Tavi Popescu.

„Bună, Mihai! De ziua ta de naștere vreau să-ți urez la mulți ani din toată inima! Să fii sănătos, spor în proiectul tău! Știu că vei face lucruri mari”, i-a transmis Gică Hagi.

Și fotbaliști străini i-au adus un gând bun. Dries Mertens, fostul star de la Napoli, este impresionat de inițiativa lui Mihai Neșu și i-a transmis și el un mesaj superb de ziua sa.

„Salut, Mihai! Vreau să știi că sunt foarte mândru de tine! Ai pornit de la zero un proiect și l-ai transformat în ceva special! Abia aștept să vizitez centrul de recuperare! Vârsta de 40 ani e una specială, îti urez la mulți ani și abia aștept să te văd!”, a fost mesajul lui Mertens.

Și cei de la FCSB au ținut să-i trimită un gând bun fostului fotbalist roș-albastru. Pe pagină de Facebook a clubului a fost postat un videoclip dedicat lui Mihai Neșu, iar suporterii bucureștenilor i-au urat la mulți ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și