Închide meniul

Asistenţă record la derby-ul FCSB – CFR Cluj! Anunţul lui Mihai Stoica: „Ne apropiem vertiginos!”

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 9:25

Reclamă
Asistenţă record la derby-ul FCSB – CFR Cluj! Anunţul lui Mihai Stoica: „Ne apropiem vertiginos!

Mihai Stoica surprinde, după ce FCSB a fost primită în Ghencea

Mihai Stoica în galeria FCSB-ului / Hepta

Se anunţă o asistenţă record la derby-ul din această rundă de play-off, dntre FCSB şi CFR Cluj. Fanii iau cu asalt Arena Naţională, şi pot stabili un nou record pentru actualul sezon de Liga 1. Mihai Stoica a anunţat că aproape 30.000 de bilete au fost deja vândute, cu 72 de ore înainte de startul derby-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi CFR Cluj se duelează într-un meci din etapa a 8-a de play-off. Partida va avea loc duminică, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Asistenţă record la derby-ul FCSB – CFR Cluj

Derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj poate consemna partida cu cea mai mare asistenţă din actualul sezon de Liga 1. Mihai Stoica s-a declarat convins de faptul că fanii roş-albaştrilor vor umple Arena Naţională, mai ales dacă Farul se va încurca cu Universitatea Craiova, în partida care se va disputa sâmbătă.

De asemenea, managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că indiferent de ce se va întâmpla în duelul din Bănie, titlul se va juca până în ultima etapă de play-off.

MM a transmis şi un mesaj subtil pentru arbitrii, mărturisind că FCSB a fost privată de unele victorii în acest sezon, din cauza arbitrajului.

Reclamă

„Ne apropiem de 30.000 vertiginos. Mă gândesc că poate facem un record dacă face și Craiova ceva. Indiferent de ce se întâmplă la Craiova, campionatul se va juca până în ultima etapă. Nu va mai fi ce-a fost în anii trecuți.

Important e ca noi să câștigăm. Până la urmă, asta e tot ce contează. Cu Nordul lângă noi, numai erori prea mari de arbitraj ne-au oprit să câștigăm anumite meciuri.

În rest, băieții cred că au demonstrat că simt ce se transmite din tribună și din peluză. Ne vedem duminică”, a declarat Mihai Stoica, într-un live de pe TikTok al lui Gheorghe Mustaţă.

Reclamă 4 / 0/3

Şi jucătorii FCSB au reacţionat cu privire la asistenţa care se anunţă la derby-ul cu CFR Cluj. Billel Omrani s-a declarat surprins de faptul că aproximativ 30.000 de bilete au fost deja vândute, în timp ce Octavian Popescu este convins că Arena Naţională va fi plină la startul meciului.

„Deja? Deja? Deja? E full stadionul acum, nu? Veniți, veniți la noi, cea mai frumoasă atmosferă”, a declarat Billel Omrani, în timp ce Octavian Popescu a spus „Se umple stadionul. Mai e ceva de zis?”, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Darius Olaru, căpitanul roş-albaştrilor, nu s-a declarat surprins şi a făcut un apel către suporteri: „Se poate și mai mult de 30.000! Haideți lângă noi să câștigăm campionatul!”, a spus şi mijlocaşul FCSB-ului.

Mihai Stoica acuză jocuri de culise în lupta pentru titlu

Mihai Stoica acuză jocuri de culise în lupta pentru titlu. Preşedintele CA al FCSB a evitat să ofere un exemplu, dar a spus că i s-au părut lucruri necurate la cel puţin un meci din playoff.

„(n.r. – aveţi încredere că ultimele meciuri se vor disputa pe teren?) Nu! N-am avut niciodată convingerea asta şi n-am convingerea că toate meciurile din play-off s-au disputat corect. N-am convingerea asta. Cel puţin într-un meci mi s-a părut că unii n-au avut aşa…”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Atunci când i s-a spus că Florinel Coman a sugerat şi el ceva, dar nu a insistat pentru a nu fi suspendat, Mihai Stoica a precizat: „Tocmai de aia, că nu vreau să fiu suspendat”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și