Închide meniul

Mihai Stoica acuză jocuri de culise în lupta pentru titlu: „Cel puţin într-un meci mi s-a părut că unii…”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2023, 22:47

Reclamă
Mihai Stoica acuză jocuri de culise în lupta pentru titlu: Cel puţin într-un meci mi s-a părut că unii…”

Mihai Stoica a criticat un "tricolor", după Belarus - România 0-0

Mihai Stoica într-o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Stoica acuză jocuri de culise în lupta pentru titlu. Preşedintele CA al FCSB a evitat să ofere un exemplu, dar a spus că i s-au părut lucruri necurate la cel puţin un meci din playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a ţinut să sublinieze că se teme în continuare de jocuri de culise în lupta pentru titlu.

Mihai Stoica acuză jocuri de culise în lupta pentru titlu

(n.r. – aveţi încredere că ultimele meciuri se vor disputa pe teren?) Nu! N-am avut niciodată convingerea asta şi n-am convingerea că toate meciurile din play-off s-au disputat corect. N-am convingerea asta. Cel puţin într-un meci mi s-a părut că unii n-au avut aşa…”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Atunci când i s-a spus că Florinel Coman a sugerat şi el ceva, dar nu a insistat pentru a nu fi suspendat, Mihai Stoica a precizat: „Tocmai de aia, că nu vreau să fiu suspendat”.

FCSB va juca etapa următoare cu CFR Cluj, după care va întâlni Farul în posibila finală a campionatului.

Reclamă

Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist român: „Unii văd că îl ironizează!”

Mihai Stoica a spus că Darius Olaru, căpitanul echipei antrenate de Elias Charalambous, este cel mai în formă jucător român, la ora actuală.

În actualul sezon, Darius Olaru a dat un gol și șapte pase decisive, în 44 de partide bifate pentru FCSB.

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Darius Olaru, despre care spune că, în momentul de față, este cel mai bun fotbalist român.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Mihai Stoica despre Darius Olaru

Eu aş vrea să fac referire la un fotbalist de care se vorbeşte prea puţin, unii văd chiar că îl ironizează. Lovitura liberă de la primul gol a fost în urma unui fault asupra unui fotbalist, fotbalist care a pasat decisiv la prima ocazie imensă a lui Sorescu, care a alunecat, acelaşi fotbalist care a pasat la penalty-ul obţinut de Sorescu.

Acelaşi fotbalist care a oferit un assist la golul excepţional marcat de Ovidiu Popescu şi acelaşi fotbalist, ironizatul, care a făcut o intercepţie la 2-1 şi i-a pasat lui Coman, care i-a oferit assist-ul lui Cordea. Acest fotbalist e căpitanul acestei echipe, Darius Olaru, fotbalist care e de departe cel mai bun fotbalist român la ora actuală, în opinia mea.

(n.r. mai bun decât Coman?) Da, e cel mai bun fotbalist român, pentru că el e capabil, din primul până în ultimul minut, şi de regulă prinde toate minutele în teren, să sprinteze, să acopere toate zonele terenului, să îşi ajute colegii să îşi pună în mare dificultate adversarii.

Dar unii nu văd asta, văd că nu are cifre. Păi cred şi eu că nu are cifre, dacă… Radunovic a ratat de la 11 metri şi nici atunci nu avea cifre, pentru că nimeni nu ţinea cont de cum s-au descurcat Coman şi Olaru în faza respectivă.

Au făcut un un-doi fantastic, plecând de la 20 de metri de poarta noastră, iar assist-ul cu piciorul stâng… nimeni nu ştie la ora actuală dacă Olaru e stângaci sau dreptaci”, a declarat Mihai Stoica, pentru sursa citată.

 

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri Vezi toate știrile
Citește și