Închide meniul

Asistentul Mircea Orbuleţ, lovit în cap la Dinamo – FC Botoşani! „Câinii” riscă o sancţiune aspră

Alex Masgras Publicat: 15 august 2023, 13:39

Reclamă
Asistentul Mircea Orbuleţ, lovit în cap la Dinamo – FC Botoşani! „Câinii riscă o sancţiune aspră

Asistentul Mircea Orbuleţ, lovit în cap la Dinamo - FC Botoşani

Asistentul Mircea Orbuleţ, lovit în cap la Dinamo - FC Botoşani / Captură Orange Sport

Asistentul Mircea Orbuleţ, lovit în cap la Dinamo – FC Botoşani! „Câinii” au câştigat primul meci de la revenirea în Liga 1, scor 1-0, dar riscă să primească o sancţiune drastică după meciul de pe stadionul Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul de tuşă Mircea Orbuleţ a fost lovit în cap de fanii dinamovişti cu un pahar, în minutul 80 al partidei.

Asistentul Mircea Orbuleţ, lovit în cap la Dinamo – FC Botoşani! „Câinii” riscă o sancţiune aspră

Partida dintre Dinamo şi FC Botoşani de pe stadionul Arcul de Triumf nu a fost lipsită de incdiente. În minutul 80, Adrian Cojocaru a oprit jocul, după o ciocnire între Cristi Costin şi Alin Şeroni. Tot atunci, un pahar cu suc a fost aruncat de la tribuna a doua şi l-a lovit în cap pe Mircea Orbuleţ, arbitrul asistent.

Adrian Cojocaru, arbitrul de centru, s-a dus imediat la asistent să vadă dacă este bine. După o discuţie scurtă, în care Orbuleţ i-a povestit lui Cojocaru ce s-a întâmplat, „centralul” a reluat partida.

Chiar dacă meciul a continuat, iar Dinamo a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 1, echipa lui Ovidiu Burcă riscă o sancţiune aspră din partea FRF, mai ales că au existat probleme şi la alte două partide disputate de „câini” pe stadionul Arcul de Triumf.

Reclamă

La meciul cu FCSB – Dinamo, scor 2-1, un fan din galeria „câinilor” a aruncat cu un telefon pe teren. Din fericire, acesta nu a lovit pe nimeni, iar Florinel Coman a încercat să se amuze pe seama acestui subiect.

Tot pe stadionul Arcul de Triumf, la Dinamo – Sepsi, scor 0-3, Bogdan Oteliţă a fost victima dinamoviştilor, fiind scuipaţi şi înjuraţi de mai mulţi fani de la tribuna a doua.

Ovidiu Burcă, entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0

Ovidiu Burcă s-a arătat entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0. „Câinii” au câştigat cu un autogol din minutul 90+5. Dennis Politic a centrat atunci de pe partea stângă, iar Răzvan Ducan şi-a introdus mingea în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a controlat în general jocul. Acelaşi Dennis Politic, care a centrat şi la gol, a mai avut o bară în minutul 62.

„Cum am spus înainte de meci, a fost un meci dificil contra unei echipe bune. Joacă fără niciun complex de inferioritate, aţi văzut şi în Giuleşti ce meci bun au făcut.

A fost un meci complicat, dificil, dar suntem fericiţi. Aveam nevoie de victoria asta. Până la urmă, victoriile îţi dau încredere că lucrurile se întâmplă ok.

Am fost echipa care am controlat jocul, nu se pune problema victoriei noastre. Ştiam că poate veni golul destul de târziu, având în vedere că veneam după meciuri în care nu câştigaserăm, nici noi, nici ei.

Nu-mi place să fac analize individuale, Hakim e un jucător care are calităţi. Când va înţelege ce vreau de la el va fi un atacant foarte bun, un 9 clasic. E nevoie de răbdare, jucătorii aceştia au nevoie de timp.

Atmosfera este una foarte bună în vestiar. În vestiar nu e încă o ierarhie clară, suntem într-o perioadă de tranziţie, în care lucrurile se sedimentează”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și