Închide meniul

„Asta e o mare prostie!” Neluţu Varga, ameninţare pentru Gigi Becali şi FCSB. Patronul lui CFR Cluj bagă frica în rivali

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2024, 16:58

Reclamă
„Asta e o mare prostie! Neluţu Varga, ameninţare pentru Gigi Becali şi FCSB. Patronul lui CFR Cluj bagă frica în rivali

Gigi Becali l-a anunţat primul 11 al FCSB-ului pe Neluţu Varga

Gigi Becali şi Neluţu Varga / Colaj Hepta

Neluţu Varga a lansat o ameninţare pentru Gigi Becali şi FCSB. Patronul lui CFR Cluj i-a dat replica latifundiarului din Pipera, după ce acesta a anunţat că nu mai are rival în lupta pentru titlu şi că se pregăteşte deja pentru preliminariile Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Varga nu a stat pe gânduri şi l-a avertizat pe patronul liderului din Liga 1. Este convins că CFR Cluj poate recupera fără probleme avansul de 11 puncte pe care îl are FCSB. Pentru roş-albaştri urmează duelul cu Farul, careva fi luni, de la ora 20:00, în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Neluţu Varga, ameninţare pentru Gigi Becali şi FCSB

Finanţatorul grupării din Gruia l-a adus pe Adi Mutu în locul lui Andrea Mandorlini. „Briliantul” a câştigat meciul de debut, împotriva lui FC Voluntari, scor 4-1.

„Să știți că asta e o mare prostie ce o fac ei. Dar nu comentez eu ce comentează ei. Eu vă spun că atunci când închizi ochii, e cea mai mare greșeală. Pe mine mă bucură chestia asta, pentru că ei dorm pe o ureche.

Dar o să vedeți că, atunci când CFR va începe să câștige trei-patru-cinci meciuri și ei se încurcă un singur meci, deja au sula în coaste. În momentul acela, au o problemă”, a declarat Neluţu Varga pentru playsport.ro.

Reclamă

FCSB este în mare formă. Are patru victorii la rând în Liga 1, toate cu cel puţin trei goluri marcate. Jucătorii lui Elias Charalambous au cel mai bun atac, dar şi cea mai bună defensivă.

Gigi Becali, discurs războinic după ce FCSB a „zdrobit-o” pe Universitatea Craiova

Gigi Becali a avut un discurs războinic după ce FCSB a câştigat categoric derby-ul cu Universitatea Craiova. Patronul roş-albaştrilor este în extaz după succesul echipei sale de pe Ion Oblemenco, FCSB ajungând la 50 de puncte după 23 de etape disputate în Liga 1.

Pentru echipa lui Elias Charalambous au marcat Darius Olaru, Florinel Coman şi David Miculescu în meciul de pe Ion Oblemenco. După această victorie, Becali a declarat că echipa sa se poate bate cu marile forţe ale Europei.

Reclamă 4 / 0/3

Atât timp cât voi fi credincios Dumnezeului meu, de nu vom bate Barcelona, Real Madrid, City şi PSG şi pe toate. Aşa este. Dar trebuie să fiu credincios Dumnezeului meu! Eu nu eram cum trebuia să fiu şi nu m-am ţinut de cuvânt. Acum să vedeţi, staţi să crească cupolele pe biserică, să îndeplinesc făgăduinţele Domnului.

Stai să fac şi pictura, stai să înceapă şi liturghia şi o să vedeţi voi ce va fi Barcelona sau Real Madrid în faţa noastră.

A fost un test, un test bun. Mi-am dat seama. Vezi care este diferenţa între mine şi ei? Hai să nu spunem, ei, să spun Mihai (n.r. Rotaru) care este prietenul meu. Deci eu am fost la echipă acum vreo 2 ani şi le-am spus aşa: ‘Jucaţi fotbal. Aveţi familie, aveţi copii, şi gândiţi-vă dacă v-ar place altul să vă rupă piciorul vouă. E meseria voastră”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și