Închide meniul

Gigi Becali, discurs războinic după ce FCSB a „zdrobit-o” pe Universitatea Craiova: „Vom bate Barcelona, Real Madrid şi City!”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 ianuarie 2024, 11:51

Gigi Becali, discurs războinic după ce FCSB a „zdrobit-o pe Universitatea Craiova: „Vom bate Barcelona, Real Madrid şi City!

Gigi Becali, prima reacţie după U Cluj - FCSB 0-0

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali, discurs războinic după ce FCSB a „zdrobit-o” pe Universitatea Craiova. Patronul roş-albaştrilor este în extaz după succesul echipei sale de pe Ion Oblemenco, FCSB ajungând la 50 de puncte după 23 de etape disputate în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru echipa lui Elias Charalambous au marcat Darius Olaru, Florinel Coman şi David Miculescu în meciul de pe Ion Oblemenco. După această victorie, Becali a declarat că echipa sa se poate bate cu marile forţe ale Europei.

Gigi Becali, discurs războinic după ce FCSB a „zdrobit-o” pe Universitatea Craiova

„Atât timp cât voi fi credincios Dumnezeului meu, de nu vom bate Barcelona, Real Madrid, City şi PSG şi pe toate. Aşa este. Dar trebuie să fiu credincios Dumnezeului meu! Eu nu eram cum trebuia să fiu şi nu m-am ţinut de cuvânt. Acum să vedeţi, staţi să crească cupolele pe biserică, să îndeplinesc făgăduinţele Domnului.

Stai să fac şi pictura, stai să înceapă şi liturghia şi o să vedeţi voi ce va fi Barcelona sau Real Madrid în faţa noastră.

A fost un test, un test bun. Mi-am dat seama. Vezi care este diferenţa între mine şi ei? Hai să nu spunem, ei, să spun Mihai (n.r. Rotaru) care este prietenul meu. Deci eu am fost la echipă acum vreo 2 ani şi le-am spus aşa: ‘Jucaţi fotbal. Aveţi familie, aveţi copii, şi gândiţi-vă dacă v-ar place altul să vă rupă piciorul vouă. E meseria voastră”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Reclamă

Florinel Coman, despre accidentarea de la Craiova: „M-a călcat şmechereşte, dar nu e nimic grav!” Savuros despre duelul cu Hagi

Florinel Coman a fost desemnat jucătorul meciului după ce a marcat un gol fabulos cu Universitatea Craiova. Coman a marcat golul cu numărul 10 pentru el în acest sezon.

Olaru a deschis scorul în prelungirile primei reprize, după ce Marcel Birsan a acordat cu ajutorul VAR lovitura de pedeapsă. Coman l-a majorat imediat după pauză, iar Miculescu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Bancu.

Florinel Coman a dat detalii despre momentul în care a fost înlocuit. Coman i-a liniştit pe fani şi a spus că nu e nimic grav.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci bun, cu o echipă extrem de dificilă. A venit după 4-5 eşecuri. Ne gândeam că vom întâlni o echipă rănită care vrea să se ridice împotriva noastră. Ne-am gândit că suntem liderul campioantului şi ne-am impus să câştigăm. Viteză, am luat deciziile bune, am fost puternici. Nu e nimic grav, am terminat anul cu o durere la deget. Am fost frig şi m-a durut. M-a călcat şmechereşte în prima repriză şi asta a fost.

În a doua repriză mi-a amorţit piciorul. Sunt foarte credinicios, mi se întâmplă lucruri foarte bune şi dedic golul celui care trimite totul asupra mea. Cântăm ce cântă galeria şi facem o horă acolo. Suntem pe drumul cel bun, nu trebuie să ne-o luăm în cap. Normal, este un meci special. E ziua „Regelui”, se joacă de „Ziua Regelui”, va fi special. Cu siguranţă va fi un spectacol cu ei”, a spus la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și