Închide meniul

„Asta e tâlhărie! Sunteți legați la ochi?” Florin Prunea, reacție virulentă după Rapid – Hermannstadt 0-1. Scandal după arbitrajul din Giulești

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 martie 2023, 8:32

„Asta e tâlhărie! Sunteți legați la ochi? Florin Prunea, reacție virulentă după Rapid – Hermannstadt 0-1. Scandal după arbitrajul din Giulești

Rapid a suferit a doua înfrângere de pe teren propriu în acest sezon, împotriva lui Hermannstadt

Rapid - Hermannstadt / Hepta

Florin Prunea a avut o reacție virulentă la adresa manierei de arbitraj din meciul Rapid – Hermannstadt 0-1, din etapa a 29-a din Liga 1. Fostul portar l-a criticat dur pe „centralul” Viorel Flueran. Și Gică Popescu și Florin Răducioiu au atacat deciziile din timpul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea susține că penalty-ul ratat de Dugandzic în minutul 90+2 ar fi trebuit să se repete, după ce doi jucători de la Hermannstadt au intrat în careu înainte de execuția atacantului rapidist. Dugandzic a fost protagonistul unui moment similar în urmă cu trei etape, în meciul cu Mioveni, 0-0. Atunci, s-a dictat repetarea loviturii de la 11 metri, dar croatul a șutat peste poartă din a doua încercare.

Florin Prunea, reacție virulentă după Rapid – Hermannstadt 0-1

Prunea a avut un mesaj dur la adresa arbitrului Viorel Flueran după partida de sâmbătă seară din Giulești.

„Asta era ultima, după ce le-au făcut ăstora de la Hermannstadt în repriza a doua… Arbitrajul ăsta mi-a adus aminte de vremuri îndepărtate. Maniera asta… Asta e tâlhărie! Sunteti legați la ochi? Trebuia repetat, normal că trebuia repetat”, a spus Florin Prunea, conform digisport.ro.

Inclusiv penalty-ul primit de Rapid a stârnit controverse. Giuleștenii au beneficiat de lovitura de pedeapsă după ce Baba Alhassan l-a lovit pe Kait la un corner al giuleștenilor. Viorel Flueran a verificat faza la monitorul VAR înainte să ia decizia.

Reclamă

Gică Popescu și Florin Răducioiu, critici pentru arbitrajul din Rapid – Hermanntadt

Președintele celor de la Farul, Gică Popescu, crede că penalty-ul Rapidului a fost mult prea ușor acordat de Viorel Flueran și susține că Kait a forțat mâna „centralului”.

„Încerc să fiu blând mai ales că suntem la bătaie cu Rapid și jucăm etapa viitoare meciul cu ei la Constanța. Dar e un penalty foarte, foarte ușor acordat. Înainte de această fază, eu văd un fault în atac”, a spus Gică Popescu, conform primasport.ro.

De aceeași părere cu Gică Popescu este și Florin Răducioiu, care l-a atacat și el pe Viorel Flueran.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a dat mult prea usor, dar după mine nu este penalty! Mult prea ușor dictat, chiar dacă vedem acest braț și îl lovește foarte ușor (n.r. – Kait pe Alhassan). Nu mi se pare deloc «11 metri»”, a spus Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Rapid, învinsă acasă de Hermannstadt

Hermannstadt s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii. Rapid a ratat un penalti în minutul 90+1.

Hermannstadt a deschis scorul la Bucureşti, în minutul 32, când Silviu Balaure a deviat în poartă o pasă a lui Călin Popescu.În minutul 35, arbitrul Viorel Flueran a acordat un penalty pentru sibieni, la un henţ în careu al lui Alexandru Ioniţă, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR.

În minutul 90, arbitrul a acordat un penalti pentru Rapid, după consultarea VAR, dar Letica a respins şutul lui Dugandzic şi Hermannstadt a provocat a nouă surpriză în această etapă, câştigând pe terenul giuleştenilor. Este prima victorie a lui Hermannstadt în acest an.

Sibienii au 29 de puncte şi sunt pe locul 13, în timp ce Rapid rămâne cu 52 de puncte, pe locul 4.

Recomandări
  • Reacții dure după Rapid – Hermannstadt 0-1
  • Critici la adresa arbitrajului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și