Închide meniul

„Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare!

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 16:58

Reclamă
„Asta îi ajută! Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare!

Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Ioan Andone, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Legenda echipei din Ștefan cel Mare a vorbit deschis despre situația în care se află acum clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 4 etape din playout, Dinamo este mai aproape ca niciodată de salvarea directă de la retrogradare. „Câinii” ocupă locul al 13-lea, care duce la baraj și sunt la 3 puncte de locul 12, care asigură salvarea directă!

Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Ioan Andone a spus că Dinamo va avea de câștigat, având în vedere că suporterii echipei din Ștefan cel Mare for putea veni la meciurile formației.

Pedeapsa primită de fanii „câinilor” a fost redusă la Comisia de Disciplină, iar Andone a spus că acest lucru va ajuta echipa să se salveze de la retrogradare.

”Contează foarte mult că Dinamo va avea spectatori în următoarele două etape. Primul jucător al echipei sunt suporterii. Galeria, publicul. Enorm contează!

Reclamă

Gândiți-vă că și jucătorii, chiar și cei străini, știu că Dinamo mai există datorită PCH-ului. Clubul ar fi dispărut altfel, în faliment… Ceea ce a făcut PCH este de admirat.

Ați văzut ce presiune pot pune suporterii când joacă pe teren propriu, mai ales că este o galerie bine pregătită, iar tribunele de pe ”Arcul de Triumf” sunt foarte apropiate de gazon.

Acest lucru îi va ajuta și eu sper să se salveze direct. Asta este speranța mea!”, a spus Ioan Andone, potrivit iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor

Dinamo luptă pentru a evita retrogradarea, însă a realizat şi primul transfer pentru sezonul viitor. „Câinii” s-au înţeles cu Mihail Lixandru, un mijlocaş de 21 de ani, care se va alătura lotului condus de Zeljko Kopic din vară.

Conform fanatik.ro, Dinamo s-a înţeles cu un tânăr mijlocaş care a fost crescut de Petrolul. Andrei Nicolescu a bătut palma cu jucătorul, iar acesta va evolua la formaţia din Ştefan cel Mare în sezonul viitor.

Cristian Mihail Lixandru, în vârstă de 21 de ani, este un mijlocaş central care a fost crescut de Petrolul însă a fost împrumutat la formaţii precum Voluntari sau CS Tunari.

Dinamo luptă pentru a rămâne în Liga 1. „Câinii” au obţinut prima victorie din play-out, contra lui Poli Iaşi, şi pentru moment „respiră”. În runda următoare, trupa lui Zeljko Kopic va avea o deplasare „de foc”, în Bănie, pentru duelul cu FCU Craiova. Partida se va desfăşura sâmbătă, de la ora 17:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Oltenii sunt pe ultimul loc în Liga 1, cu 17 puncte, la egalitate cu Botoşani. Dinamo are 19 puncte şi se clasează pe locul 13.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și