Închide meniul

Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 17:30

Reclamă
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii

Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Dinamo luptă pentru a evita retrogradarea, însă a realizat şi primul transfer pentru sezonul viitor. „Câinii” s-au înţeles cu Mihail Lixandru, un mijlocaş de 21 de ani, care se va alătura lotului condus de Zeljko Kopic din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ieşit din „zona roşie” a clasamentului şi a urcat pe locurile de baraj, după victoria la limită reuşită cu Poli Iaşi. „Câinii” s-au impus cu 1-0, după ce Ahmed Bani a marcat în prelungirile meciului.

Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor

Conform fanatik.ro, Dinamo s-a înţeles cu Cristian Mihail Lixandru, un tânăr mijlocaş care a fost crescut de Petrolul. Andrei Nicolescu s-a înţeles cu jucătorul, iar acesta va evolua la formaţia din Ştefan cel Mare în sezonul viitor.

Cristian Mihail Lixandru, în vârstă de 21 de ani, este un mijlocaş central care a fost crescut de Petrolul însă a fost împrumutat la formaţii precum Voluntari sau CS Tunari.

Dinamo luptă pentru a rămâne în Liga 1. „Câinii” au obţinut prima victorie din play-out, contra lui Poli Iaşi, şi pentru moment „respiră”. În runda următoare, trupa lui Zeljko Kopic va avea o deplasare „de foc”, în Bănie, pentru duelul cu FCU Craiova. Partida se va desfăşura sâmbătă, de la ora 17:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

Oltenii sunt pe ultimul loc în Liga 1, cu 17 puncte, la egalitate cu Botoşani. Dinamo are 19 puncte şi se clasează pe locul 13.

Reacţia lui Ahmed Bani, după ce a „salvat-o” pe Dinamo în duelul cu Poli Iaşi

Ahmed Bani, eroul lui Dinamo în meciul cu Poli Iaşi, a dezvăluit cine sunt colegii care i-au spus că va marca în meciul de astăzi al „câinilor”.

Bani a spus după victoria foarte importantă a lui Dinamo că Amzăr şi Borduşanu au prezis că va înscrie cu Poli Iaşi. Bani le-a adus victoria „câinilor” cu un gol marcat în minutul 90+3 al partidei cu Poli Iaşi.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r: Ce înseamnă victoria asta pentru voi în momentul ăsta?) 3 puncte foarte importante în obiectivul nostru de a ne salva de la retrogradare. Sperăm ca şi în următoarele meciuri să câştigăm.

Am trecut printr-o perioadă mai dificilă, dar am înscris şi sper să continui tot aşa. Nu e niciun mesaj, eu am intrat şi încerc să îmi fac datoria.

(n.r: A simţit cineva că dai gol?) Da, râdeam cu colegii mei, cu Amzăr şi Borduşanu înainte de meci şi chiar s-a întâmplat ceva şi au zis că o să înscriu în seara asta. S-a adeverit. Suntem foarte apropiaţi. Cu toţii suntem foarte apropiaţi, dar cu ei am o relaţie mai specială.

(n.r: A meritat Dinamo victoria?) Poate n-am prestat cel mai bun fotbal, dar eu spun că noi am avut ocaziile mari.

(n.r: despre copiii, care au susţinut Dinamo) Copiii aduc o energie foarte frumoasă la stadion. Ne pare rău că nu sunt suporterii, dar aceşti copii chiar aduc un spirit frumos.

Sunt meciuri grele. Având în vedere că nici nu avem suporteri, va fi foarte dificil. Dar aceşti copii îşi fac treaba”, a declarat Ahmed Bani după Dinamo – Poli Iaşi 1-0.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și