Închide meniul

„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2024, 21:41

„Asta le mai lipsea! Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!

Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo

Mircea Lucescu / Profimedia

Mircea Lucescu a avut o reacţie vehementă, după sancţiunea dură primită de Dinamo. Antrenorul român a declarat că echipa nu ar fi trebuit să fie atât de aspru pedepsită, pentru incidentele provocate de fani. Acesta a mai subliniat că sancţiunea va fi un mare dezavantaj pentru „câini”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost aspru pedepsită de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după scandalul provocat de fani. „Câinii” au primit interdicţia de a juca cu fani în tribune, în următoarele patru etape de pe teren propriu.

Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo

Mircea Lucescu a fost la duelul dintre Dinamo şi UTA şi a declarat că nu i s-au părut atât de grave incidentele dintre fani, precum cele de la alte meciuri din România. „Il Luce” consideră că ar fi trebuit pedepsiţi doar suporterii care au provocat scandalul, şi nu întreaga echipă.

De asemenea, antrenorul român s-a declarat convins că lipsa fanilor din tribune va fi un mare dezavantaj pentru Dinamo, în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Incredibil! Asta le mai lipsea! Este oficial?! Nu știu dacă era cazul să fie dată Dinamo drept exemplu, mai ales în situația asta! Eu am fost la meciul acela și nu mi s-a părut că a fost mai rău decât la altele din România unde am fost. De ce?!

Reclamă

Ar trebui ca organele de ordine, abilitate, să scaneze, să observe elementele recalcitrante și să treacă la acțiune doar împotriva acelora care ar putea strica atmosfera de pe stadion.

De ce să fie privată echipa pentru ceea ce fac câțiva? Sau marea masă a suporterilor? În plus, repet, nu mi s-a părut ca a fost ceva negativ, că s-a întâmplat altceva la acel meci comparativ cu altele din România.

Va fi un dezavantaj pentru Dinamo, e clar. Îmi pare rău să aud de acest lucru„, a declarat Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București

Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București, ca urmare a sancțiunilor primite de la Comisia de Disciplină. Oficialul rivalei FCSB a vorbit despre situația „câinilor”.

Managerul general de la FCSB este de părere că situația de a juca în alt oraș este mult mai bună decât cea de a juca fără spectatori în tribune.

„E mult mai bine să joci într-un alt oraş, decât să joci fără spectatori, mai ales că au venit spectatori în ultima vreme. Dinamo, în Ştefan cel Mare, juca cu stadionul gol. Acum, stadionul este mic, dar arată bine.

Nu este o veste bună pentru Dinamo că vă pleca din Bucureşti. Te duci la hotel, nu mai joci acasă, joci pe teren neutru. Există posibilitatea să pleci dimineaţa şi după să intri cu prânzul, să te odihneşti acolo. Tot în deplasare eşti.

Chiar am studiat Târgovişte, pentru că şi noi puteam ajunge să jucăm acolo, nu este ofertant din punct de vedere al cazării”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și