Închide meniul

Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 martie 2024, 21:25

Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”

Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București, ca urmare a sancțiunilor primite de la Comisia de Disciplină. Oficialul rivalei FCSB a vorbit despre situația „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo și UTA au primit sancțiuni dure după incidentele de la meciul direct, de pe „Arcul de Triumf”. Ambele echipe nu vor mai juca cu spectatori în tribune, pe teren propriu și vor fi nevoite să achite o amendă de 100.000 de lei.

Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București

Managerul general de la FCSB este de părere că situația de a juca în alt oraș este mult mai bună decât cea de a juca fără spectatori în tribune.

Totuși, „MM” a spus că acest lucru va fi complicat pentru „câini”, deoarece vor fi departe de casă și nu vor putea scăpa astfel de suspendarea terenului.

Mihai Stoica a dezvăluit că și FCSB a luat în calcul o mutare provizorie la Târgoviște, acolo unde Dinamo își va juca meciurile de pe teren propriu, cel mai probabil la începutul sezonului, atunci când Arena Națională nu era disponibilă.

Reclamă

„E mult mai bine să joci într-un alt oraş, decât să joci fără spectatori, mai ales că au venit spectatori în ultima vreme. Dinamo, în Ştefan cel Mare, juca cu stadionul gol. Acum, stadionul este mic, dar arată bine.

Nu este o veste bună pentru Dinamo că vă pleca din Bucureşti. Te duci la hotel, nu mai joci acasă, joci pe teren neutru. Există posibilitatea să pleci dimineaţa şi după să intri cu prânzul, să te odihneşti acolo. Tot în deplasare eşti.

Chiar am studiat Târgovişte, pentru că şi noi puteam ajunge să jucăm acolo, nu este ofertant din punct de vedere al cazării”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe

Ionel Dănciulescu a avut o reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe! Fostul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a vorbit despre ultimul scandal apărut în fotbalul românesc.

„Am auzit și eu verdictul. Mi se pare puțin absurd, ca marea majoritate a suporterilor să sufere pentru 10-15 persoane. Ei nu vor mai juca niciun meci de acasă cu suporteri.

Eu spun că cei care erau vinovați ar fi trebuit excluși, 6 luni, 1 an, dar nu să sufere majoritatea suporterilor!

UTA, care a fost echipă oaspete, a fost și ea suspendată pentru 4 etape! Mi se pare absurd!

Ia-i pe cei responsabili, nu pe toată lumea, nu pe noi care nu am greșit cu nimic!

Dinamo se va salva, sunt sigur, dar vor suferi pentru că nu vor avea suporteri alături de ei! Dinamo și UTA vor pierde și din punct de vedere financiar! Nu se vor mai vinde bilete”, a spus Ionel Dănciulescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și