Închide meniul

„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 0:04

Reclamă
Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!

Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR - Rapid 3-2

Daniel Bîrligea, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Daniel Bîrligea a avut un mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! Atacantul echipei pregătite de Dan Petrescu nu s-a ferit de cuvinte la interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ardelenii au obținut o victorie importantă în lupta pentru locul al 2-lea din Liga 1. Duelul din Gruia a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2

După meci, atacantul a spus că și-ar dori să ajungă la EURO 2024, însă a ținut să menționeze că decizia finală îi aparține selecționerului Edi Iordănescu.

„Era foarte important să câștigăm meciul acesta, era important să obținem cele 3 puncte. O să con„tinuăm să jucăm bine, anul ăsta a fost greu pentru noi, am avut mulți antrenori.

Pentru mine nu e diferit, am lucrat deja cu domnul Petrescu. A fost bine. Eu și Otele ne înțelegem, suntem fericiți că am ajutat echipa, suntem fericiți și pentru reușitele personale.

Reclamă

Mai sunt 2 meciuri și vom vedea despre cupele europene. Nu pot să zic nimic despre EURO, selecționerul va lua deciziile. Eu sper să fiu în formă, pregătit și aștept să mă cheme.

S-a vorbit mult în presă, momentan ne gândim la Europa, iar anul viitor ne pregătim și de titlu”, a spus Daniel Bîrligea, la digisport.ro.

CFR Cluj – Rapid 3-2

Echipa CFR Cluj a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. La clujeni a fost primul meci al lui Dan Petrescu, revenit la CFR, în timp ce Rrahmani a ratat un penalti pentru oaspeţi.

Reclamă 4 / 0/3

Fără galerie în tribunele din Gruia, Rapid a început excelent la Cluj şi Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 16, cu un şut din afara careului, uşor deviat de Boben. Clujenii, la primul meci cu Dan Petrescu pe bancă, au egalat repede, după numai patru minute, prin Bîrligea, care a înscris din centrarea lui Otele. Nigerianul şi-a adus apoi echipa în avantaj, marcând la colţul scurt în minutul 30. Bucureştenii au cerut penalti în minutul 45+1, la o intrare a lui Camora la Braun, dar arbitrul nu a acordat nimic.

După pauză, Otele a făcut dubla şi a înscris după ce a rămas singur cu portarul Ungureanu. Rapid a redus din diferenţă în minutul 60, când Burmaz a transformat o lovitură liberă, iar giuleştenii au avut şi şansa egalării. Arbitrul Marian Barbu a acordat penalti în minutul 81, pentru oaspeţi, la un henţ în careu al lui Boben, Albion Rrahmani a executat însă slab şi Răzvan Sava a apărat.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! Vezi toate știrile
Citește și