Închide meniul

CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2024, 23:22

Reclamă
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă

CFR Cluj - Rapid LIVE TEXT pe AS.ro

Dan Petrescu, la un antrenament al lui CFR Cluj / Facebook CFR Cluj

Meciul dintre CFR Cluj și Rapid s-a încheiat cu scorul de 3-2 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 8 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, echipa lui Dan Petrescu a urcat pe locul al 2-lea, cu 40 de puncte, la 3 lungimi de Universitatea Craiova, care nu și-a jucat încă meciul din această etapă. De cealaltă parte, Rapid a rămas pe locul al 6-lea, cu 29 de puncte.

CFR Cluj – Rapid 3-2

Min. 70: Penalty ratat pentru Rapid! Șutul luI Rrahmani a fost respins de Sava.

Min. 60: CFR Cluj – Rapid 3-2! Burmaz a executat perfect o lovitură liberă și a trimis mingea în vinclul porții lui Sava.

Min. 56: CFR Cluj – Rapid 3-1! Otele a scăpat singur cu portarul și l-a învins pe Ungureanu cu o execuție superbă, direct în vinclul porții.

Reclamă

Min. 30: CFR Cluj – Rapid 2-1! Otele a dat lovitura cu un șut în forță, care l-a surprins pe Ungureanu.

Min. 20: CFR Cluj – Rapid 1-1! Bîrligea a restabilit egalitatea, cu o lovitură de cap.

Min. 17: CFR Cluj  – Rapid 0-1! Ermal Krasniqi a înscris, cu un șut de la distanță.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Manea, Abeid, M. Ilie, Ajeti, Aussi, R. Filip, Fica, Avonou, Serebe, P. Michael
Antrenor: Dan Petrescu

Rapid: Ungureanu – Braun, Săpunaru, Iacob, Onea – Emmers, Kait, Papeau – Krasniqi, Rrahmani, Petrila
Rezerve: Drăghia, Dr. Grogore, Borza, Bădescu, Cepoi, Oaidă, El Sawy, Funsho, Cîrjan, Hasani, Burmaz, G. Gheorghe
Antrenor: Bogdan Lobonț

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj-Napoca
Arbitru: Marian Barbu / Asistenți: Vasile Marinescu și Ferencz Tunyogi
Arbitru VAR: Iulian Dima / Arbitru AVAR: Stelian Slabu

Campion de cinci ori cu gruparea din Gruia, Petrescu a dezvăluit că a fost nevoit să îşi încheie brusc vacanţa. CFR Cluj era obligată să numească un antrenor cu licenţă PRO în ultimele trei etape din play-off.

(N.r. De ce aţi luat decizia să vă întoarceţi) Sunt mai multe cauze pentru care am ales să mă întorc. În primul rând, la Jeonbuk eram fericit, am fost bine, dar în momentul în care nu au mai fost rezultate, le-am spus celor din conducere că ar fi bine o schimbare. Ei nu ar fi fost de acord, pentru că le era greu să schimbe antrenorul. Am avut o experienţă unică în Coreea, organizare, disciplină şi respect ca acolo, mai rar am văzut. Mă bucur că am mai jucat o finală, a patra ţară în care am jucat o finală. Am jucat în Champions League, obiectivul era să câştig, şi când am văzut că nu mai sunt şanse, am zis că ar fi bine să mă întorc.

Vă daţi seama că primul telefon a venit din partea patronului de la CFR. I-am spus că da, fără nicio problemă, dar am nevoie de puţină pauză, nici nu mai cunosc campionatul în acest sezon. Aş fi vrut o pauză mai lungă, am semnat de la 1 iunie iniţial, pentru a-mi pregăti sezonul viitor. Dar în momentul în care am primit un alt telefon, pentru faptul că la CFR Cluj nu mai există un antrenor cu licenţa PRO, a expirat mandatul lui Dican, şi aveau nevoie de un alt antrenor. Dacă nu veneam eu, venea alt antrenor o lună, era ciudat.

Reclamă

Dan Petrescu: „În momentul de faţă CFR Cluj depinde doar de ea”

În acelaşi timp, dacă m-a şi rugat patronul, nu aveam cu să refuz. Am venit ca şi acasă aici, ştiu tot, mai puţin unii jucători, nu a fost făcut lotul de mine. Sunt convins că au fost multe probleme, dar în momentul de faţă CFR Cluj depinde doar de ea, echipa va fi în Europa dacă vor fi rezultatele bune. Acesta e obiectivul, mi-l asum, dacă iese bine, nu sunt meritele mele. Aveau nevoie de ajutor„, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

În schimb, Bogdan Lobonț are șanse minime să fie antrenor principal la Rapid în sezonul viitor. Dan Șucu îl anunțase că îl va păstra doar dacă va reuși să califice echipa în cupele europene.

Luna trecută, CFR Cluj a reușit să câștige cu 4-1 meciul din Giulești. Rapidiștii au avut o primă repriză de coșmar. Bîrligea a reușit o „dublă” încă din primele 8 minute. Mai mult, atacantul CFR-ului a izbutit hat-trick-ul în minutul 37!

Cu o victorie, CFR Cluj se poate distanța la cinci puncte de Farul lui Gică Hagi în clasamentul Ligii 1.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur Vezi toate știrile
Citește și