Închide meniul

„Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică

Publicat: 9 mai 2024, 18:34

Reclamă
„Aşteptăm răspunsul final! Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică

Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid, după ce l-a sunat pe Marius Şumudică şi l-a anunţat că nu îi oferă postul. Patronul giuleştenilor a venit cu detalii despre ultimă oră despre negocierile pe care le poartă pentru a-l înlocui pe „interimarul” Bogdan Lobonţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid ş-a trecut în cont un singur punct în cele 8 etape din play-off şi ocupă locul 6. Alb-vişiniii mai au de jucat cu Sepsi şi cu FCSB. Se anunţă „revoluţie” atât pe bancă, cât şi în lot.

Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid

Chiar dacă au apărut informaţii că varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat, Dan Şucu anunţă o răsturnare de situaţie. Încă nu renunţă la ideea de a-l convinge pe cel mai titrat antrenor român să o preia pe gruparea din Grant.

Patronul Rapidului le-a făcut fanilor şi o promisiune. Este sigur că va da o lovitură de proporţii în această vară.

Noi suntem încă în discuții cu Mircea Lucescu şi așteptăm un răspuns final al dumnealui. Avem încredere că se poate. Suntem încă la varianta Mircea Lucescu. Dacă dumnealui nu va putea sau nu va dori să vină lângă noi, la Rapid, atunci ne vom orienta spre o altă soluție. Vă garantez că Rapid nu va rămâne fără un antrenor puternic şi titrat.

Reclamă

Dorința noastră este ca în zilele următoare să avem o clarificare şi să putem anunța cine va conduce echipa după ultimul meci al sezonului, cel cu FCSB”, a declarat Dan Șucu pentru prosport.ro.

În cazul în care nu îl va convinge pe Mircea Lucescu să revină la Rapid, Dan Şucu l-ar putea aduce pe Neil Lennon, un discipol al lui Martin O’Neill. Nord-irlandezul a condus o singură echipă în afara Regatului, pe Omonia Nicosia, de unde a fost demis după 29 de partide.

Celtic, Bolton, Hibernian şi Omonia Nicosia sunt echipele pe care le-a condus Neil Lennon.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos

Mircea Lucescu a dezvăluit faptul că nu a discutat despre preluarea rapidului cu Dan Șucu și George Copos. Acesta a spus că a vorbit strict despre situația echipei din Giulești și că nu va lua nicio decizie până la data de 1 iulie.

N-am vorbit despre acest lucru! M-a rugat domnul Copos să am o întălnire pentru a discuta de situație. N-are nicio legătură cu ce vă gândiți voi că e. Toată lumea…

M-am dus la Gigi Becali când m-a rugat, m-am dus la Dinamo, toată lumea încearcă să se folosească de experiența mea pentru a îmbunătăți lucrurile. Am mâncat împreună. Cu sfaturi pot ajuta pe toată lumea. Până la 1 iulie nu iau nicio decizie, la revedere!”, a spus Mircea Lucescu.

Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid

Potrivit lui Marius Şumudică, Dan Şucu a decis ca următorul antrenor al celor de la Rapid să fie tot un antrenor străin. Şumudică le-a mulţumit celor din conducere pentru faptul că s-au gândit la el şi le-a urat succes sezonul viitor:

Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Reclamă

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!”, se arată în comunicatul lui Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și