Închide meniul

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

Alex Ioniță Publicat: 18 august 2024, 23:51

Reclamă
Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid - Dinamo 1-1!

Captură digisport.ro.

Astrit Selmani a oferit prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Jucătorul lui Zeljko Kopic a vorbit deschis, la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Rapid și Dinamo a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 6 a sezonului de Liga 1.

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1!

În minutul 88 al duelului din Giulești, Lennon s-a certat cu Selmani, la maginea terenului. Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, antrenorul de la Rapid i-ar fi arătat semne obscene jucătorului de la Dinamo. Totuși, Astrit a transmis faptul că a reacționat doar pentru că nord-irlandezul a țipat la el și că la finalul partidei, cei doi și-au dat mâna.

„Și ei au avut ocazii, așa cum și noi am avut ocazii foarte mari. A fost un penalty clar la mine, apărătorul lor spunea că a fost dat ușor, dar nu a fost așa.

Și data trecută am bătut eu, am bătut și azi. Mă simt bine, am încredere, de aceea am bătut eu.

Reclamă
Reclamă 4

Atmosfera a fost uimitoare. Au reușit să înscrie, dar după aceea am reușit să jucăm bine. Arbitrul a avut o prestație bună astăzi, îi dăm credit.

Mă simt foarte bine, mi-am ajutat echipa, am jucat mult în apărare, am alergat mult pentru echipă.

Lennon a țipat, am țipat și eu! După meci i-am întins mâna, i-am arătat respect.

Reclamă

E un drum lung, e o atmosferă uimitoare aici, și în meciul următor, de acasă. Vom juca cu Craiova, trebuie să fim inteligenți”, a spus, la digisport.ro.

Scandal în Rapid – Dinamo

A fost scandal în Rapid – Dinamo! Jucătorii lui Neil Lennon, care se aflau pe banca de rezerve, s-au încăierat cu Sivis în repriza secundă a partidei din Giulești.

Spiritele s-au încins la puțin timp după ce Claudiu Petrila a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 53 al partidei din etapa cu numărul 6 a sezonului de Liga 1.

În minutul 57 din derby-ul Rapid – Dinamo, mingea a ieșit din suprafața de joc și a ajuns în zona băncii de rezerve a celor de la Rapid.

Jucătorul lui Dinamo, Sivis, s-a dus să recupereze balonul, însă a fost întâmpinat de furia giuleștenilor aflați pe bancă, care nu au dorit să returneze imediat mingea. A urmat o încăierare generală între rapidițti și dinamoviști, timp în care arbitrul a încercat să calmeze spiritele.

VEZI AICI IMAGINI

În urma acestui scandal, Săpunaru și Blazek au primit cartonașe galbene, din tabăra rapidistă, în timp ce de la Dinamo au fost sancționați Ahmed Bani și Sivis. De asemenea, Sivis s-a ales cu tricoul rupt.

Echipele de start în Rapid – Dinamo:

Rapid: Siegrist – Braun, Pașcanu, Ignat, Borza – Kait, Mendes – Papeau, Gojkovic, Petrila – Jambor
Rezerve: Aioani, Săpunaru, Blazek, Manea, Oaidă, Burmaz, Hasani, Pop, Micovschi, El Sawy, Iacob
Antrenor: Neil Lennon

Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Bani, Selmani, Abdallah
Rezerve: Ailesei, Al. Stoian, Pașcalău, Licsandru, Bordușanu, Patriche, Caragea, D. Irimia, Rotund, An. Florescu, Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 19 aug.

„Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi

0:20 19 aug.

Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2

0:03 19 aug.

„Meritam cele trei puncte!” Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid – Dinamo 1-1! Ce a spus şi Ahmed Bani

23:58

VIDEOAEK – OFI Creta 3-0, a fost în AntenaPLAY! Panathinaikos – Asteras 0-1. Surpriză în Superliga Greciei

23:53

„E mai rău decât am crezut!” Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1: „Fanii nu mai au răbdare cu noi”

23:29

Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri

1 VIDEOBraga, victorie la limită în Liga Portugal, live în AntenaPLAY! Toate rezultatele zilei 2 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 3 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 4 Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf 5 Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă 6 Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”
Citește și