Închide meniul

Atac uluitor la adresa lui Daniel Niculae și a oamenilor de la Rapid: „El e focarul mizeriei! El e capul grupului infracțional”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 19:26

Atac uluitor la adresa lui Daniel Niculae și a oamenilor de la Rapid: El e focarul mizeriei! El e capul grupului infracțional”

Atac uluitor la adresa lui Daniel Niculae și a oamenilor de la Rapid

Dan Șucu și Daniel Niculae / Profimedia

Atac uluitor la adresa lui Daniel Niculae și a oamenilor de la Rapid. Nașul lui Liviu „Bocciu”, șeful de galerie care a fost reținut în dosarul care a provocat un scandal monstru, nu a mai rezistat și a atacat pe toată lumea din club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Baltazar l-a atacat într-un mod uluitor pe Daniel Niculae, despre care a spus că este capul grupului infracțional de la Rapid.

Atac uluitor la adresa lui Daniel Niculae și a oamenilor de la Rapid

De asemenea, nașul șefului de Galerie l-a numit și pe Victor Angelescu „parior”, dar a vorbit și despre anumite episoare care îi au în rol principal pe Mihai Iosif sau Adrian Mutu.

Baltazar a dezvăluit practic că mai mulți oameni de la Rapid, inclusiv jucători, aranjează meciurile pentru a face bani de pe urma pariurilor.

„Miezul, focarul mizeriei este Daniel Niculae. El este șeful grupului infracțional de la Rapid. Daniel Niculae, Angelescu pariorul, Daniel Niculae cu tovarășul lui Horas din Băneasa. Au un bar al lor acolo și pun pariuri. Horas care venea și la Mogoșoaia, că Rapidul a făcut blaturi și la Mogoșoaia în Divizia B.

Reclamă

Vorbea Horas cu gluga în cap cu Niculae. Sunt 5-6 jucători, nu-i mai enumăr că iar mă înjurați și m-am săturat. Sunt 5-6 jucători care sunt gașca lor, brigada lor. Sunt vreo doi antrenori. Miță Iosif, La Mutu s-au făcut pe sub el, n-a știut de toate. El era la alt nivel. Era Mutu, cu 12 dani la fotbal!

Băieții din galerie dacă au halit din pariuri? Poți să-i condamni? Și pe mine m-a întrebat un băiat de la Tribuna a doua dacă știam că Rapid trântește meciuri, nu profitam. Ba da, cred că ar putea toți dintre noi. Să știe acum oricare dintre voi că acum Craiova o să ne bată cu 4-1 la scor corect. Cred că toți dintre voi ați pune bani, chiar dacă sunteți cei mai înfocați rapidiști. Și eu! Mie nu mi-a spus nimeni de blaturi, că eu nu mai eram din familia Rapid”, a spus nașul lui „Bocciu”, potrivit fanatik.ro.

Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu

Dan Şucu a oferit mai multe declaraţii despre situaţia cu care s-a confruntat Rapid, în ultimele săptămâni, vorbind despre problemele suporterilor şi ale liderului de galerie. Liviu Ungurean a fost reţinut într-un dosar de încălcare a regimului armelor și munițiilor, dar și de materiale pirotehnice.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a auzit afirmaţiile lui Dan Şucu, Gigi Corsicanu a intervenit şi i-a lansat o invitaţie acţionarului din Giuleşti. Fostul lider de galerie i-a cerut omului cu bani de la Rapid să facă deplasarea împreună la Craiova, sperând să le fie alături şi Liviu Ungurean, zis „Bocciu”.

„Toți suntem supărați de ceva timp și aș vrea să spun o chestie, ca să putem să ne descrețim frunțile. Noi am mai discutat pe tema asta, la Botoșani, și mi-a mai spus asta. Îi lansez invitația, să mergem împreună cu autocarele.

Poate se ia o decizia favorabilă cu Liviu și să mergem cu toții la Craiova, cu copiii, cu Daniel Niculae și cu Victor Angelescu. Să arătăm că familia rapidistă este foarte unită. Acceptați invitația?”, a declarat Gigi Corsicanu, conform digisport.ro.

Dan Şucu a venit imediat cu răspunsul pentru fostul lider de galerie din Giuleşti. Acesta a acceptat invitaţia, în cazul în care oltenii le vor oferi bilete într-o zonă bună a stadionului.

„Da. Poate ne dă domnul Rotaru o peluză normală, ne pune într-o zonă mai bună. Dau eu berea după meci”, a transmis şi Dan Şucu, conform sursei citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și