Închide meniul

Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2024, 9:23

Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!

Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu

Gigi Corsicanu şi Dan Şucu/ Colaj Hepta

Gigi Corsicanu a făcut o propunere în direct pentru Dan Şucu. Fostul lider al galeriei Rapidului a transmis că şi-ar dori să facă deplasarea alături de acţionarul echipei, pe terenul Universităţii Craiova, pentru duelul din etapa a doua a play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se va duela cu Universitatea Craiova, după înfrângerea suferită cu Farul, în prima etapă a play-off-ului. Partida se va disputa pe 30 martie, de la ora 21:00.

Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu

Dan Şucu a oferit mai multe declaraţii despre situaţia cu care s-a confruntat Rapid, în ultimele săptămâni, vorbind despre problemele suporterilor şi ale liderului de galerie. Liviu Ungurean a fost reţinut într-un dosar de încălcare a regimului armelor și munițiilor, dar și de materiale pirotehnice.

După ce a auzit afirmaţiile lui Dan Şucu, Gigi Corsicanu a intervenit şi i-a lansat o invitaţie acţionarului din Giuleşti. Fostul lider de galerie i-a cerut omului cu bani de la Rapid să facă deplasarea împreună la Craiova, sperând să le fie alături şi Liviu Ungurean, zis „Bocciu”.

„Toți suntem supărați de ceva timp și aș vrea să spun o chestie, ca să putem să ne descrețim frunțile. Noi am mai discutat pe tema asta, la Botoșani, și mi-a mai spus asta. Îi lansez invitația, să mergem împreună cu autocarele.

Reclamă

Poate se ia o decizia favorabilă cu Liviu și să mergem cu toții la Craiova, cu copiii, cu Daniel Niculae și cu Victor Angelescu. Să arătăm că familia rapidistă este foarte unită. Acceptați invitația?”, a declarat Gigi Corsicanu, conform digisport.ro.

Dan Şucu a venit imediat cu răspunsul pentru fostul lider de galerie din Giuleşti. Acesta a acceptat invitaţia, în cazul în care oltenii le vor oferi bilete într-o zonă bună a stadionului.

„Da. Poate ne dă domnul Rotaru o peluză normală, ne pune într-o zonă mai bună. Dau eu berea după meci”, a transmis şi Dan Şucu, conform sursei citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă doriţi un alt şef de galerie la Rapid?” Reacţie imediată a lui Dan Şucu

„Vă doriţi un alt şef de galerie la Rapid?”, a fost întrebarea la care Dan Şucu a avut o reacţie imediată. Patronul clubului din Giuleşti a avut o nouă reacţie după ce Liviu Ungurean a primit un mandat de arestare preventivă de 30 de zile. „Bocciu” şi alţi doi ultraşi ai Rapidului au ajuns după gratii într-un dosar care vizează introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane.

„Galeria la Rapid probabil este mai importantă decât la orice echipă. E nevoie de încurajările de la public. Pentru echipă este un lucru foarte foarte important. Şi pentru imaginea Rapidului. Faptul că Liviu este în momentul de faţă arestat, nu ştiu ce să vă spun. E o povară psihologică într-o oarecare măsură.

Decizia de a nu încuraja echipa în meciul cu Farul nu a fost una bună. Puteam să transmitem 10 minute mesajul respectiv. Galeria este un organism complet independent şi într-un oarecare conflict permanent cu conducerea, prin definiţie. Nu suntem bineveniţi în viaţa galeriei.

(Vă doriţi alt şef de galerie?) Repet, galeria este un organism independent. Nu este relevant ce îmi doresc eu. Dorinţa mea este să fie o galerie unificată, nu vreau să văd 10 galerii ca la alte cluburi. Vreau un lider puternic, care să ţină galeria unificată„, a precizat patronul Rapidului la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și