Închide meniul

Atacantul care a fost pe lista lui Gigi Becali, la un pas să revină în Liga 1! Motivul pentru care a picat transferul la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 8 iunie 2024, 13:45

Reclamă
Atacantul care a fost pe lista lui Gigi Becali, la un pas să revină în Liga 1! Motivul pentru care a picat transferul la FCSB

Atacantul care a fost pe lista lui Gigi Becali, la un pas să revină în Liga 1

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Atacantul care a fost pe lista lui Gigi Becali, Mamadou Thiam, este la un pas să revină în Liga 1. Vârful de 29 de ani poartă negocieri cu U Cluj, echipa la care a evoluat şi în urmă cu un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a efectuat două transferuri, în această vară. David Kiki şi Daniel Popa au semnat cu formaţia campioană.

Atacantul care a fost pe lista lui Gigi Becali, la un pas să revină în Liga 1

Mamadou Thiam este din nou dorit de către cei de la U Cluj, notează gsp.ro. Atacantul a plecat de la U Cluj în vara lui 2023, după un sezon petrecut la formaţia ardeleană, fiind transferat de Al-Arabi în schimbul sumei de 500.000 de euro. Atacantul a fost vândut ulterior în iarnă la Al-Jabalain, formaţie de care s-ar putea despărţi în această vară.

Mamadou Thiam a dat un randament bun, în sezonul petrecut la U Cluj. În 33 de partide bifate, atacantul a marcat 11 goluri şi a oferit o pasă decisivă, în toate competiţiile.

Cifrele lui Thiam l-au adus pe acesta şi în atenţia lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB nu a vrut însă să plătească suma de transfer cerută de U Cluj, în schimbul atacantului, sumă de 500.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

U Cluj este cea mai activă echipă din Liga 1, în această vară, efectuând deja cinci transferuri. Dorin Codrea, Ovidiu Popescu, Vadim Raţă, Iulian Cristea şi Radu Boboc au fost transferaţi de Ioan Ovidiu Sabău.

După cele cinci transferuri, U Cluj vrea să se întărească pe poziţia de atac, după plecările lui Daniel Popa (transferat la FCSB) şi a lui Federico Anselmo, căruia i-a expirat contractul. Sursa menţionată anterior notează faptul că Ioan Ovidiu Sabău vrea să transfere nu mai puţin de trei atacanţi, în această vară.

Cine este jucătorul străin care s-a speriat de Gigi Becali și nu a mai semnat cu FCSB!

Jucătorul străin care s-a speriat de Gigi Becali și nu a mai semnat cu FCSB este William Baeten! A jucat în acest sezon de Liga 1, dar nu a mai dorit să ajungă la campioana României, chiar dacă s-a înțeles cu patronul.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat în urmă cu puțin timp că era gata să îi ofere jucătorului un salariu de 300.000 de euro pe an, dar și o primă de instalare în valoare de 50.000 de euro.

„A fost unul, a zis că ‘Am de la o echipă din România 300.000 (n.r. – ofertă de salariu anual), dacă îmi dați voi și 50.000 la semnătură vin‘. Zic ‘Da, îți dau‘. A doua zi zic să facem contract, zice ‘Nu, că mi-e frică, că Becali…‘. E jucător străin care joacă în România. Vii, te propui, îți zic că îți dau ce vrei și tu zici ‘Nu mai vreau…‘”, supunea Gigi Becali, la digisport.ro.

Belgianul mai are contract valabil pe un an cu echipa lui Adrian Mititelu, însă patronul încearcă să îl vândă în această vară din cauza salariului pe care îl încasaează. Acesta este cu mult peste nivelul altor jucători din Liga a 2-a.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:05

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 100m liber de la Campionatele Europene de natație!

19:52

„Club de lux din Europa!” Presa din Israel, cuvinte mari despre FCSB și Gigi Becali după tragerea la sorți din Liga Campionilor

19:45

LIVE TEXTGermania – Ungaria 1-0. Jamal Musiala a deschis scorul pentru ţara gazdă! Confuzie totală în apărarea Ungariei

19:32

Comparaţie fabuloasă făcută de belgieni între Valentin Mihăilă şi Jeremy Doku, înainte de Belgia – România

19:19

Arne Slot a ajuns la Liverpool! Noul antrenor al cormoranilor, impresionat de Jurgen Klopp: „Spune multe despre caracterul lui”

19:00

VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și