Închide meniul

„Aţi fost tentaţi să faceţi schimbări?”. Ce spune Mihai Rotaru despre metodele lui Gigi Becali: „Îmi aduce aminte de un film”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 martie 2023, 17:06

Reclamă
„Aţi fost tentaţi să faceţi schimbări?. Ce spune Mihai Rotaru despre metodele lui Gigi Becali: „Îmi aduce aminte de un film

Mihai Rotaru, replică savuroasă pentru Gigi Becali

Mihai Rotaru și Gigi Becali / Colaj Hepta

Mihai Rotaru a comentat metodele lui Gigi Becali, după ce patronul lui FCSB a declarat în nenumărate rânduri că el face schimbările la vicecampioana României. Finanţatorul Universităţii Craiova asigură că nu ar putea să îi urmeze exemplul latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali tocmai a rămas fără antrenor cu licenţă PRO, după demisia lui Leo Strizu. Fără Mihai Pintilii pe bancă, care a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, FCSB tocmai a pierdut cu UTA, scor 1-3.

Ce spune Mihai Rotaru despre metodele lui Gigi Becali de la FCSB

Chiar nu vreau să intru în polemici, este treaba lor. Este politica lor. Cu ce suntem noi afectaţi de ce se întâmplă în altă parte? Din contră, poate fi un avantaj pentru noi. Este business-ul lor şi nu ştim dacă e corect, moral sau etic dacă una dintre echipe nu au respectat regulile.

Îmi aduce aminte de un film, ‘Centrul atacant a murit în zori’. Este reprezentativ pentru ceea ce s-a întâmplat„, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Aţi fost tentat să faceti schimbări?„, a fost întrebarea la care patronul ocupantei locului 5 din Liga 1 nu a stat pe gânduri.

Reclamă

Nu, nu am avut-o niciodată pentru că nu ai mai putea să fii combativ cu proprii angajaţi. Nu mai poţi să o faci, pentru că nu ei iau deciziile. Eu vreau să privesc meciurile ca şi suporter. Nu am capacitatea să îmi dau seama dacă jucătorii respectă hotărârile tehnico-tactice„, a mai spus Rotaru.

Universitatea Craiova are cu 10 puncte mai puţin decât liderul Farul, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Mihai Rotaru evită să se gândească la titlu, chiar dacă diferenţa de puncte se va înjumătăţi la intrarea în play-off.

Pentru noi va fi greu pentru că nu ne ajută foarte mult jocul în acest moment. Rezultatele au fost bune, trebuie să revină Baiaram, Creţu, Căpăţână. Sunt jucători care vor intra poate la următorul meci, sunt jucători reprezentativi pentru Universitatea Craiova. În acest moment obiectivul este podiumului şi mai exact locul 3.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ne-am pierdut speranţa, dar pentru titlu e greu. Pentru titlu e nevoie de mai mult„, a precizat Mihai Rotaru.

Viorel Moldovan a “desființat-o” pe FCSB

Viorel Moldovan a “desființat-o” pe FCSB, după înfrângerea cu UTA. Roș-albaștrii au fost învinși cu 3-1 la Arad, la finalul unui meci în care gazdele au strălucit și au presat constant poarta lui Ștefan Târnovanu. De cealaltă parte, rămasă fără antrenor, vicecampioana s-a chinuit pe ambele faze și a ratat șansa să se apropie de liderul Farul în clasamentul din Liga 1. Moldovan i-a critica aspru pe jucătorii FCSB-ului, conduși de preparatorul fizic Lucian Filip de pe bancă, în duelul cu UTA.

Moldovan a spus că se aștepta să vadă mai multe schimbări în tabăra roș-albaștrilor, ordonate de latifundiarul din Pipera. În schimb, FCSB a efectuat numai 3 înlocuiri pe durata partidei de la Arad. Una dintre ele a venit la pauză și a atras atenția în mod negativ.

FCSB a fost condusă de pe margine de preparatorul Lucian Filip, după ce Leo Strizu și-a dat demisia, iar Mihai Pintilii a fost suspendat de FRF.

Problema antrenorului a fost reflectată în totalitate în această seară, în evoluţia FCSB-ului de la Arad. A dat peste o echipă care şi-a dorit mai mult victoria. Nu ştiu dacă i-a pus cineva în gardă pe jucători că vor avea în faţă un adversar disperat după puncte.

A fost un joc haotic, fără idei, fără cap, fără agresivitate pozitivă. Un joc care m-a surprins și pe mine, nu mă așteptam, ținând cont de ultimele partide. Am văzut meciuri bune ale FCSB-ului, chiar i-am lăudat pe jucătorii de acolo, dar azi au fost depășiți din toate punctele de vedere.

Posibil ca Gigi Becali să fi adormit acasă, poate de asta nu a făcut schimbări mai multe. Astăzi, FCSB a fost echipa nimănui”, a spus Viorel Moldovan, după UTA – FCSB 3-1, potrivit primasport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și