Închide meniul

Viorel Moldovan a “desființat-o” pe FCSB, după înfrângerea cu UTA: “A fost echipa nimănui! Posibil ca Gigi Becali să fi adormit acasă”

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2023, 8:18

Viorel Moldovan a “desființat-o” pe FCSB, după înfrângerea cu UTA: “A fost echipa nimănui! Posibil ca Gigi Becali să fi adormit acasă”

Gigi Becali se teme de arbitraj, în lupta pentru titlu

Gigi Becali / Hepta

  • Viorel Moldovan a “desființat-o” pe FCSB, după înfrângerea cu UTA
  • “A fost echipa nimănui! Posibil ca Gigi Becali să fi adormit acasă”

Viorel Moldovan a “desființat-o” pe FCSB, după înfrângerea cu UTA. Roș-albaștrii au fost învinși cu 3-1 la Arad, la finalul unui meci în care gazdele au strălucit și au presat constant poarta lui Ștefan Târnovanu. De cealaltă parte, rămasă fără antrenor, vicecampioana s-a chinuit pe ambele faze și a ratat șansa să se apropie de liderul Farul în clasamentul din Liga 1. Moldovan i-a critica aspru pe jucătorii FCSB-ului, conduși de preparatorul fizic Lucian Filip de pe bancă, în duelul cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al Rapidului și al naționalei României nu l-a iertat nici pe Gigi Becali. Viorel Moldovan a făcut o glumă pe seama patronului de la FCSB, în privința schimbărilor efectuate în meciul de la Arad.

Viorel Moldovan a “desființat-o” pe FCSB, după înfrângerea cu UTA: “A fost echipa nimănui!”

Moldovan a spus că se aștepta să vadă mai multe schimbări în tabăra roș-albaștrilor, ordonate de latifundiarul din Pipera. În schimb, FCSB a efectuat numai 3 înlocuiri pe durata partidei de la Arad. Una dintre ele a venit la pauză și a atras atenția în mod negativ.

Reclamă

Malcom Edjouma a fost scos după prima repriză, iar în locul său a intrat Andrei Cordea. Din acel moment, FCSB n-a mai contat aproape deloc pe faza ofensivă, iar UTA a mai marcat de două ori.

Până la finalul meciului, FCSB a mai făcut două schimbări, ambele pe final: Eduard Rădăslăvescu a intrat în locul lui Darius Olaru în minutul 82, apoi Ovidiu Popescu l-a înlocuit pe Adrian Șut, în prelungiri.

Reclamă

“A fost un joc haotic, fără idei și fără cap!”, a fost concluzia dură trasă de Viorel Moldovan, după ce a văzut prestația FCSB-ului din meciul cu UTA.

Viorel Moldovan l-a „taxat” pe Gigi Becali, după UTA – FCSB 3-1: „Posibil să fi adormit acasă”

Fostul internațional consideră că situația incertă a postului de antrenor de la FCSB s-a reflectat asupra jocului echipei.

FCSB a fost condusă de pe margine de preparatorul Lucian Filip, după ce Leo Strizu și-a dat demisia, iar Mihai Pintilii a fost suspendat de FRF.

Reclamă 4 / 0/3

“Problema antrenorului a fost reflectată în totalitate în această seară, în evoluţia FCSB-ului de la Arad. A dat peste o echipă care şi-a dorit mai mult victoria. Nu ştiu dacă i-a pus cineva în gardă pe jucători că vor avea în faţă un adversar disperat după puncte.

A fost un joc haotic, fără idei, fără cap, fără agresivitate pozitivă. Un joc care m-a surprins și pe mine, nu mă așteptam, ținând cont de ultimele partide. Am văzut meciuri bune ale FCSB-ului, chiar i-am lăudat pe jucătorii de acolo, dar azi au fost depășiți din toate punctele de vedere.

Posibil ca Gigi Becali să fi adormit acasă, poate de asta nu a făcut schimbări mai multe. Astăzi, FCSB a fost echipa nimănui”, a spus Viorel Moldovan, după UTA – FCSB 3-1, potrivit primasport.ro.

UTA – FCSB 3-1. Roș-albaștrii, învinși la Arad! Seară de vis pentru trupa lui Laszlo Balint

Seara a început cum nu se putea mai rău pentru FCSB, rămasă fără antrenor principal după demisia lui Leo Strizu. Joonas Tamm și-a dat autogol în minutul 14.

Philip Otele a luat o acțiune pe cont propriu în banda stângă a terenului și a centrat în careul vicecampioanei. Joonas Tamm a încercat să respingă prin alunecare, dar s-a poziționat complet greșit și a trimis mingea în proprie poartă, pe lângă Ștefan Târnovanu.

Florinel Coman a restabilit egalitatea repede. Atacantul FCSB-ului a marcat un gol superb în minutul 18. „Mbappe de România” a trimis cu efect din interiorul careului, direct în vinclu.

După pauză, UTA a preluat total controlul partidei. În tabăra FCSB-ului s-a produs o schimbare bizară. Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Andrei Cordea, după primele 45 de minute, iar roș-albaștrii n-au mai contat pe faza ofensivă.

Reclamă

Arădenii au lovit de două ori până la finalul meciului. Mai întâi Virgil Postolachi a înscris cu un șut la colțul lung, în minutul 64, apoi Ubbink l-a învins pe Târnovanu cu o reluare din fața porții, după pasa excelentă a lui Rareș Pop.

Puștiul de la UTA a interceptat o minge deviată la marginea careului FCSB-ului și l-a găsit pe Ubbink cu o centrare superbă, la firul ierbii.

Grație victoriei din această seară, UTA a scăpat de penultimul loc din Liga 1, cel puțin pentru moment. De cealaltă parte, FCSB a suferit prima înfrângere după 5 meciuri și a ratat șansa de a se apropia de liderul Farul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor