Închide meniul

„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 mai 2024, 23:56

Reclamă
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor

Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo - UTA 2-0

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / Captură Facebook

A apărut reacţia lui Mircea Rednic, după meciul Dinamo – UTA, scor 2-0, din ultima etapă a play-out-ului Ligii 1. „Puriul” a plecat învins de pe stadionul Arcul de Triumf, dar fosta sa echipă a obţinut salvarea de la retrogradarea directă şi va juca baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, „Puriul” a fost aplaudat de fanii lui Dinamo. Aceştia i-au scandat numele. Totuşi, Rednic a ţinut să afirme că a încercat să încurce gruparea din Ştefan cel Mare.

Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0

S-a văzut diferenţa mai ales în prima repriză. Multe dueluri pierdute, multe pase greşite. Nu am văzut implicare, iar am luat gol din faze fixe.

Cred că ne-au surprins de agresivitatea cu care au jucat. Eu i-am atenţionat, când am făcut analiza lui Dinamo, că e o echipă disperată. Golurile au fost pe greşeli, nu pe ocazii foarte mari. Două greşeli, două goluri primite. Nu îmi aduc aminte să fi avut vreo ocazie.

(Fanii lui Dinamo v-au aplaudat. Aţi ieşit ca o vedetă de pe teren…) Normal că performanţele pe care le-am avut ca antrenor şi jucător nu pot fi şterse.

Reclamă
Reclamă 4

Nu mă interesează, nu am lăsat jucători acasă. În primul 11 au fost doar două schimbări. Doar la portar… au fost 6 meciuri, am fost foarte clar. Amândoi portarii erau la sfârşit de contract.

(Se întoarce Mircea Lucescu la Dinamo?) Se întoarce, pleacă, ăsta e nea Mircea. Îi place să fie alături de toată lumea, să dea sfaturi. (Aţi fost aplaudat mai mult decât antrenorul lui Dinamo) Azi era clar, în situaţia în care ne-au prins, s-a văzut o relaxare„, a declarat Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0, la digisport.ro.

Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni

Se cunosc datele la care se vor disputa meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. Urmează confruntări de „foc”, în dublă manşă, care vor decide echipele care vor juca pe prima scenă a fotbalului românesc în sezonul 2024-2025.

Reclamă

CS Mioveni a încheiat sezonul pe poziția a 5-a a ligii secunde, urmând să întâlnească echipa de pe locul 8 din play-out-ul Ligii 1, în timp ce AFK Csikszereda s-a clasat pe poziția a 6-a și va evolua împotriva echipei clasate pe locul 7 în play-out-ul Ligii 1.

Luni, de la ora 11:00, la Casa Fotbalului va fi stabilită ordinea disputării meciurilor de baraj. Se vor hotărî echipele care joacă pe teren propriu manşa tur.

Meciurile tur vor avea loc vineri, 17 mai, respectiv luni, 20 mai, ambele fiind programate de la ora 20:00. Partidele retur se vor disputa o săptămână mai târziu„, se anunţă pe frf.ro.

Unirea Slobozia și Gloria Buzău au fost echipele care au promovat direct în Liga 1 şi au scăpat de orice emoţii. Corvinul şi Șelimbăr au terminat peste echipa din Buzău în clasament, dar nu au avut drept de promovare.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

14:14

EXCLUSIVPanică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă. Eforturi uriaşe pentru a juca

14:04

Virtus a transferat un fost campion cu FCSB! Mutare de senzaţie anunţată de viitoarea adversară a campioanei

14:01

România – Olanda, la EURO 2024: Zeci de mii de români pe Allianz Arena la meciul istoric de la Munchen

13:22

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

13:14

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și