Închide meniul

„Aţi renunţa la Mihai Pintilii?”. Ce ar face Răzvan Burleanu în locul lui Gigi Becali. Criteriile prin care ar alege antrenorul la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2022, 9:06

„Aţi renunţa la Mihai Pintilii?. Ce ar face Răzvan Burleanu în locul lui Gigi Becali. Criteriile prin care ar alege antrenorul la FCSB

Ce ar face Răzvan Burleanu în locul lui Gigi Becali. Criteriile prin care ar alege antrenorul la FCSB

Răzvan Burleanu este în scandal cu Gigi Becali / Colaj Hepta

Răzvan Burleanu a fost întrebat ce ar face în locul lui Gigi Becali la FCSB. Preşedintele FRF a anunţat că, în cazul în care ar fi fost conducător al vicecampioanei României, nu l-ar fi ales pe Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şeful fotbalului românesc a anunţat care ar fi fost criteriile prin care ar fi ales antrenorul la FCSB. Asigură că mergea pe mâna unui un tehnician cu experienţă şi cu licenţă PRO.

Ce ar face Răzvan Burleanu în locul lui Gigi Becali la FCSB

În acest moment, Leo Strizu este antrenorul „din acte” la ocupanta locului 3 din Liga 1. Mihai Pintilii ia însă deciziile importante.

(Reporter: Dacă aţi fi patron de club aţi lua un antrenor cu licenţă în acest moment şi aţi renunţa la Mihai Pintilii?) Îmi propuneţi să îmi imaginez că aş putea să fiu un patron de club. Patron nu aş putea să fiu, dar un preşedinte bun aş putea să fiu.

Şi mă întrebaţi dacă aş angaja un patron cu licenţă? Cu siguranţă aş lăsa destinele clubului pe mâna unui antrenor care se potriveşte cu filosofia clubului pe care l-aş conduce şi care cu siguranţă este licenţiat şi are experienţă„, a declarat Răzvan Burleanu la o conferinţă de presă.

Reclamă

Mihai Pintilii riscă să fie amendat şi suspedant în cazul în care dă indicaţii în timpul meciurilor. Marius Croitoru, care trece printr-o situaţie similară, a fost suspendat patru etape şi a primit două amenzi, în valoare de 6.800 de lei, respectiv 10.000 de lei. Totul după ce Şcoala de Antrenori s-a sesizat că Croitoru s-a comportat ca un „principal”, deşi este „secund” la FC Argeş.

Helmut Duckadam, uluit de situația de la FCSB

Helmut Duckadam s-a arătat uluit de situația actuală de la FCSB. Gigi Becali l-a numit antrenor principal pe Leo Strizu, dar Mihai Pintilii, trecut drept delegat în acte, continuă să aibă o influență uriașă în pregătirea echipei.

Duckadam l-a lăudat pe Pintilii pentru că a spus clar și răspicat că nu își dorește să fie antrenor principal la FCSB. Totuşi, consideră că ar fi fost mai bine ca Pintilii să părăsească echipa, pentru a nu ajunge în situația de a fi umilit public de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Pintilii e de apreciat pentru că nu a vrut să accepte această postură în care e astăzi. Păi nu a vrut, a spus-o foarte clar și i-a spus-o și domnului Becali, că nu vrea să accepte.

În momentul în care nu a acceptat, trebuia să plece de la club! Pleca de la club! Unde mergea? Îl dădea afară, ce să mai?! Păi îți spun eu sigur.

La Gigi Becali, dacă nu faci ce vrea el, nu mai ești și cu asta-basta! Pintilii nu și-a dorit și de asta îl apreciez. Pentru el va fi foarte greu în continuare”, a spus Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

La derby-ul cu CFR Cluj, Gigi Becali s-a enervat că Pintilii și Strizu nu l-au inclus pe banca de rezerve și pe Andrei Dumiter. Latifundiarul din Pipera era sigur că Dumiter putea să rezolve meciul în absența accidentatului Andrea Compagno.

Eu habar nu aveam că Dumiter nu e în lot! În pauza meciului am aflat. De ce? Dar ce pot să fac eu, sunt om, nu pot să controlez tot. Nu am ce să fac! Când vezi o tâmpenie ca asta… îl ţinem pe Cristea, îl ţinem pe Bouhenna pe bancă. Doamne fereşte!

Până acum n-am controlat rezervele, acum o să controlez și rezervele. Dumiter dădea gol de-aici, doar Coman e incapabil să dea gol de-acolo”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și