Închide meniul

Helmut Duckadam, uluit de situația de la FCSB: „Pintilii trebuia să plece! Dacă nu faci cum vrea Gigi Becali…”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 decembrie 2022, 9:30 / Actualizat: 1 ianuarie 2023, 21:37

Reclamă
Helmut Duckadam, uluit de situația de la FCSB: „Pintilii trebuia să plece! Dacă nu faci cum vrea Gigi Becali…

Helmut Duckadam pune tunurile pe un jucător de la FCSB, după înfrângerea cu Farul

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam s-a arătat uluit de situația actuală de la FCSB, după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-1. Gigi Becali a numit recent un nou antrenor principal, pe Leo Strizu, dar Mihai Pintilii, trecut delegat în acte, continuă să aibă o influență uriașă în pregătirea echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam l-a lăudat pe Pintilii pentru că a spus clar și răspicat că nu își dorește să fie antrenor principal la FCSB.

Helmut Duckadam, uluit de situația de la FCSB: „Pintilii trebuia să plece!”

Totuși, fostul mare portar al Stelei consideră că ar fi fost mai bine ca Mihai Pintilii să părăsească echipa, pentru a nu ajunge în situația de a fi umilit public de Gigi Becali.

„Pintilii e de apreciat pentru că nu a vrut să accepte această postură în care e astăzi. Păi nu a vrut, a spus-o foarte clar și i-a spus-o și domnului Becali, că nu vrea să accepte.

În momentul în care nu a acceptat, trebuia să plece de la club! Pleca de la club! Unde mergea? Îl dădea afară, ce să mai?! Păi îți spun eu sigur.

Reclamă

La Gigi Becali, dacă nu faci ce vrea el, nu mai ești și cu asta-basta! Pintilii nu și-a dorit și de asta îl apreciez. Pentru el va fi foarte greu în continuare”, a spus Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Gigi Becali i-a umilit pe Leo Strizu și Mihai Pintilii

Gigi Becali i-a umilit pe Leo Strizu și Mihai Pintilii după derby-ul FCSB – CFR Cluj 0-1. Patronul roș-albaștrilor a criticat o decizie luată de cei doi responsabili de la conducerea echipei.

Gigi Becali s-a enervat că Pintilii și Strizu nu l-au inclus pe banca de rezerve și pe Andrei Dumiter. Latifundiarul din Pipera crede că Dumiter putea să rezolve meciul în absența accidentatului Andrea Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu habar nu aveam că Dumiter nu e în lot! În pauza meciului am aflat. De ce? Dar ce pot să fac eu, sunt om, nu pot să controlez tot. Nu am ce să fac! Când vezi o tâmpenie ca asta… îl ţinem pe Cristea, îl ţinem pe Bouhenna pe bancă. Doamne fereşte!

Până acum n-am controlat rezervele, acum o să controlez și rezervele. Dumiter dădea gol de-aici, doar Coman e incapabil să dea gol de-acolo”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro. 

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

Mihai Pintilii, reacţie ciudată după FCSB – CFR Cluj 0-1

„Din păcate am luat gol din fază fixe, asta e. Trebuie doar să ne uităm la meciurile CFR-ului… Nu mai trebuie să studiezi fazele fixe după aceea. Asta e situația. Poate suntem toți vinovați, dar așa a fost să fie. Dacă dădeam și noi gol la acele ocazii… Nu mi s-a părut că au forțat foarte mult, au avut câteva lovituri libere, în rest… CFR nu ai mai mult de 2-3 ocazii și trebuie să marchezi, altfel e foarte greu să îi deschizi și să marchezi.

Mă așteptam (n.r. să vină și înfrângerea). Le-am zis băieților că vine și înfrângerea și trebuie să ținem capul sus. Îi pregăteam pentru viitor. Bine că am luat bătaie cu o echipă puternică, nu cu Mioveni sau cu o echipă mică.

Vlad e portarul nostru pentru că e Fane accidentat. Noi am avut mereu portari de aceași valoare în lot. Poate o să vină rândul lui Vlad, nu știu, o să vedem. E benefică concurența, te motivează. Uitați-vă la David Miculescu. E o încântare pentru mine, dovedește că merită să joace. A fost greu (n.r. pentru Billel Omrani), a jucat cu spatele la poartă, nu a avut nicio ocazii. A avut atitudine și asta contează. În play-off vor fi alte meciuri și o să vedem atunci.

Eu sper din tot sufletul ca Florinel Coman să își revină, dar ține doar de el. Poate că avea mai mare încredere dacă marca. Mă bucur că are ocazii, că e acolo. A avut atitudine, a avut tot ce trebuie”, a spus Mihai Pintilii, după FCSB – CFR Cluj 0-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și