Închide meniul

”Ați vorbi cu Mihai Rotaru la o cafea despre fotbal?” Adrian Mititelu a răspuns fără să stea pe gânduri

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2022, 12:25

”Ați vorbi cu Mihai Rotaru la o cafea despre fotbal?” Adrian Mititelu a răspuns fără să stea pe gânduri

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat dacă ”ar vorbi cu Mihai Rotaru la o cafea despre fotbal”. Patronul de la FC U Craiova 1948 nu exclude această variantă și a transmis că ar discuta cu rivalul de la Universitatea Craiova despre condamnarea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a ieşit din închisoare după 20 de luni. Patronul lui FC U Craiova 1948 fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

Omul de afaceri a primit sentinţa în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, din 2011. Roş-albaştrii au plătit atunci 1.4 milioane de euro, în condiţiile în care ANAF avea pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor echipei din Bănie.

Adrian Mititelu, răspuns fără să stea pe gânduri despre o posibilă întâlnire cu Mihai Rotaru

”Aș putea să vorbesc cu el, dar l-aș întreba de ce a trebuit să mă bage la închisoare. Șase-șapte ani m-a blocat și a încercat să mă bage la închisoare, mi-a blocat afacerile, a făcut două echipe în Craiova.

Vă spun foarte clar, ăsta e adevărul, Dumnezeu e mare și vede”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu: „Dacă nu mă bloca Rotaru, aveam 3-4 titluri de campion!”

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Mihai Rotaru după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2.

Mititelu e sigur că ar fi dominat fotbalul românesc dacă nu apărea rivala locală în peisaj.

„Am jucat cu o echipă puternică. O fi o echipă politică, dar e o echipă puternică. Am jucat fără Bauza, s-a observat absența lui. Ne-au bătut nemeritat. Se câștigă și jucând mai slab decât adversarul.

Reclamă 4 / 0/3

Toate cad cu Rotaru. La ultimul meci, tot el a fost favorizat. Cred că 60% nu se dă. Alt noroc pe capul lor. Au fost două penalty-uri total contrar cursului jocului. Cu toate astea, am pus presiune pe ei. I-am băgat în corzi pe Oblemenco. Mai trebuie să muncim până când să-i batem. Sper să-i batem la primul meci când ne întâlnim cu ei.

Ce să mai comentez acum, așa a hotărât arbitrul. Ce să mai zic, strângem din dinți și mergem înainte. Acum cinci ani jucam în liga a patra. Noi am progresat foarte mult și aproape i-am prins din urmă. Cred că anul ăsta o să fim aproape de ei.

FCU e o echipă care joacă fotbal. Oamenii nu au uitat și nu ne-au lăsat. Tot stadionul striga Știința. Vă dați seama ce forța era acest club? Dacă Olguța nu înființa un nou club? Dacă nu mă bloca Rotaru aveam 3,4 titluri de campion. Cu divizare și război e foarte greu pentru fotbalul craiovean. E a treia oară când ne bat, nouă ne mai trebuie ceva. Ca joc și colectiv, suntem pe drumul cel bun. Vom fi pe drumul cel bun al campionatului”, a spus Adrian Mititelu, după derby-ul din Bănie.

Recomandări
  • ”Ați vorbi cu Mihai Rotaru la o cafea despre fotbal?”
  • Adrian Mititelu a răspuns fără să stea pe gânduri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și