Închide meniul

„Atmosferă incredibilă” Mircea Rednic, dat pe spate de cei 5000 de copii care au făcut spectacol în tribune la UTA – Botoșani 1-0

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 20:35

Reclamă
Atmosferă incredibilă” Mircea Rednic, dat pe spate de cei 5000 de copii care au făcut spectacol în tribune la UTA – Botoșani 1-0

Mircea Rednic, dat pe spate de cei 5000 de copii care au făcut spectacol în tribune la UTA - Botoșani 1-0

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / Captură Facebook

Mircea Rednic a dezvăluit că a fost dat pe spate de cei 5000 de copii care au făcut un adevărat spectacol în tribune, la UTA – Botoșani 1-0. Tehnicianul arădenilor a vorbit și despre „prima” primită de jucătorii săi, după acest succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre UTA și FC Botoșani a contat pentru etapa cu numărul 3 a playout-ului din Liga 1. După acest succes, arădenii sunt pe locul al 7-lea.

Mircea Rednic, dat pe spate de cei 5000 de copii care au făcut spectacol în tribune la UTA – Botoșani 1-0

„Puriul” a spus că meciul cu Botoșani nu a fost unul excelent, însă a dezvăluit că victoria echipei sale a fost posibilă și datorită încurajărilor venite din tribune!

Fanii lui UTA nu au voie să mai participe la partidele arădenilor din acest sezon, însă oficialii „textiliști” au deschis porțile arenei pentru copii, care au luat cu asalt stadionul.

”A fost o atmosferă incredibilă, nu îmi imaginam. 5000 de copii au strigat, au încurajat, au fost pozitivi, au avut un mare merit la victoria noastră. Nu am jucat foarte bine, dar scopul scuză mijloacele. Am pierdut cu ușurință mingiile, nu am mai blocat.

Reclamă

Îi felicit pe Kucher, pe fundașii centrali, și-au făcut datoria. Mă bucur că jucătorii au înțeles că este un moment delicat, să nu ai suporterii alături. Mă bucur că am venit de departe, suntem în frruntea play-out-ului. Noi trebuie să ne facem treaba.

Le-am dat liber, nu le-am mai dat prime, le dau libere drept primă. Ne bucurăm și de duminică pregătim meciul cu Sibiul de aici.

Sper ca decizia care se va lua să fie pentrru fotbal. Am avut 5000 de copii, adăugăm încă 5000 de fete frumoase care i-au însoțit și putem spune că jucăm cu trribuna plină. Aradul trăiește prin fotbal, mă bucur că sunt antrenor aici.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem neînvinși, dar nu putem fi mulțumiți total, încă e o situație grrea, mă refer și la mine, la prroblemele de sănătate. Dacă vom câștiga vineri, cu Sibiul, avem șanse mari să ne salvăm, să nu mai stăm cu emoții” a spus Mircea Rednic, după meci.

UTA – Botoșani 1-0

Formaţia UTA Arad a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului din Liga 1, notează news.ro.

Golul a fost marcat de Conte, în minutul 37.

UTA Arad: Kucher – Căpuşă, Stolnik, Conte, D. Rodrigues – Omondi, Machado (Freitas ’60), Vulturar (Mihai ’60) – Micovschi (Pop ’81), Luckassen (Trif ’86), Imoh (Fabry ’81). Antrenor: Mircea Rednic.

FC Botoşani: Ducan – Benzar, Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu – G. David (Mitrov ’30), Dican, I. Filip – E. Florescu (Mouaddib ’68), E. Lopez, Ofosu (Mailat ’68). Antrenor: Bogdan Andone.

Cartonaşe galbene: Omondi ’25, Conte ’42, Mihai ’62, Stolnik ’76 / G. David ‘23

Arbitri: Ionuţ Coza – Mircea Orbuleţ, Doru Lucaciu – Claudiu Gaitin

Reclamă

Camera VAR: Istvan Kovacs, Marius Omuţ

Observatori: Ioan Onicaş, Florin Bătrânu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și