Închide meniul
Foto

Atmosferă spectaculoasă la Petrolul – FCSB! Fanii „lupilor” au pregătit o coregrafie specială

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2023, 21:00

Reclamă
Atmosferă spectaculoasă la Petrolul – FCSB! Fanii „lupilor” au pregătit o coregrafie specială

Atmosferă spectaculoasă la Petrolul - FCSB

Fanii Petrolului, în timpul derby-ului cu FCSB/ AntenaSport

Atmosferă spectaculoasă la duelul dintre Petrolul şi FCSB. Fanii „lupilor galbeni” au pregătit o coregrafie specială, pentru derby-ul cu roş-albaştrii. De cealaltă parte, suporterii vicecampioanei au aprins torţe la începutul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul şi FCSB se duelează în etapa a 14-a din Liga 1. Partida este în format live text, pe AS.ro.

Atmosferă spectaculoasă la Petrolul – FCSB

Stadionul „Ilie Oană” a fost luat cu asalt de către fani, pentru duelul dintre Petrolul şi FCSB. Toate cele 15.000 de bilete au fost vândute, astfel că partida se desfăşoară cu „casa închisă”.

Fanii „lupilor galbeni” au umplut peluza şi pregătit o coregrafie specială, pe care au afişat-o înainte de fluierul de start al meciului. Pe banner-ul imens afişat de suporteri era inscripţionat mesajul: „Azi strigăm cu toţii în cor, peste tot deasupra lor”.

De cealaltă parte, fanii FCSB-ului au umplut sectorul destinat oaspeţilor, din peluza stadionului din Ploieşti. Înainte de startul meciului, şi imediat după golul marcat de Djokovic în minutul 2, fanii roş-albaştrilor au aprins torţe şi fumigene.

Reclamă

Şi fanii Petrolului au aprins de asemenea torţe, în culorile echipei, galben-albastru.

Damjan Djokovic a deschis scorul în duelul cu Petrolul încă din minutul 2. Mijlocaşul croat a revenit cu gol în primul 11 al roş-albaştrilor, profitând de o intervenţie nefericită a lui Jair, pentru a marca pe „Ilie Oană”.

Ilie Dumitrescu, laude pentru FCSB înaintea duelului cu Petrolul

Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la FCSB, înaintea duelului cu Petrolul. Fostul internaţional susţine că Gigi Becali are în echipă cei mai buni jucători din campionat. „Mister” a prefaţat partida de pe „Ilie Oană”, şi se aşteaptă ca duelul dintre Jair şi Darius Olaru să fie unul „de foc”.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu a subliniat moralul bun pe care îl au cei de la Petrolul, după victoria din etapa trecută cu Universitatea Craiova. „Lupii galbeni” i-au învins pe olteni categoric, cu scorul de 3-1, într-un meci desfăşurat în Bănie.

Totodată, fostul internaţional susţine că partida dintre Petrolul şi FCSB propune un duel extrem de interesant la mijlocul terenului, între Jair şi Darius Olaru. Ilie Dumitrescu susţine că cei doi jucători practică „un fotbal total”.

Petrolul – FCSB este un meci între o echipă care a arătat foarte bine la Craiova, la victoria cu 3-1 în deplasare, și alta care are cei mai buni jucători din campionat, pentru că FCSB chiar are cei mai buni jucători.

Va fi și duelul mijlocașilor Jair și Olaru, doi jucători care practică un fotbal total, se vor întâlni la mijlocul terenului. Va fi un meci interesant”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform iamsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și