Închide meniul

„Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 28 aprilie 2024, 20:50

Reclamă
„Au făcut o treabă bună Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali

Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia

Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul. „Briliantul” a transmis un mesaj direct după ce a fost decisă campioana acestui sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat titlul după o pauză de 9 ani, după 2-1 cu Farul Constanța. Victoria roș-albaștrilor s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul

După ce FCSB a câștigat campionatul, Adrian Mutu a menționat că, în opinia sa, roș-albaștrii meritau acest titlu. Totodată, fostul antrenor de la CFR Cluj i-a lăudat și pe oamenii din staff, dar și pe Gigi Becali, patronul formației.

„Am declarat tot timpul același lucru. Că FCSB a meritat să câștige. Au fost mai constanți. FCSB are o echipă matură. Florinel Coman, Olaru, Șut, Băluță… Au ajuns la o maturitate fotbalistică importantă.

S-a văzut prin constanța pe care au avut-o în acest sezon. Felicitări băiețlor de la FCSB și lui Gigi și tuturor de acolo. Au făcut o treaba bună acolo”, a spus Adi Mutu, la primasport.ro.

Reclamă

Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul

Neluţu Varga a oferit o replică acidă pentru Gigi Becali, la o zi după ce FCSB a câştigat matematic titlul în Liga 1. Patronul de la CFR Cluj l-a avertizat pe latifundiarul din Pipera şi a transmis că în sezonul viitor, roş-albaştrilor le va fi mult mai greu să devină campioni.

FCSB a devenit campioana acestui sezon de Liga 1, cu trei etape înainte de final. Roş-albaştrii au câştigat primul titlu, după nouă ani de pauză.

Neluţu Varga a transmis că FCSB urmează să primească un mesaj de felicitări din partea clubului CFR Cluj, pentru titlul câştigat. Patronul clujenilor l-a avertizat pe Gigi Becali şi a declarat că lupta pentru titlu în sezonul viitor va fi una mult mai încinsă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Neluţu Varga speră să o vadă pe FCSB calificată în grupele unei competiţii europene, pentru a aduce puncte la coeficientul Ligii 1.

„Să îl felicite clubul, eu nu am de ce. Nu cred că s-a terminat campionatul, este timp. Așa e normal, așa e elegant și corect. Asta sunt glume, nu are nicio treabă cu antrenoratul. Glumește. Îi doresc sănătate și de la anul îi va fi foarte greu.

Îi doresc domnului Becali să se califice în Europa, e foarte important să aducă puncte, până acum noi am adus, să nu mai fie nevoie să jucăm tururile preliminare. Vedeți că orice meci e greu, indiferent de echipe și de țările din care provin”, a declarat Neluţu Varga, conform sportpesurse.ro.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:03 Gică Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător. „Va pleca, nu se 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
Vezi toate știrile
Citește și