Închide meniul

„Au fost elefanți pe gheață!” Robert Niță i-a dat replica lui Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB 0-1

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2023, 15:34

Reclamă
Au fost elefanți pe gheață!” Robert Niță i-a dat replica lui Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB 0-1

Dan Petrescu a primit replica de la Robert Niță, după CFR Cluj - FCSB 0-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Robert Niță i-a dat replica lui Dan Petrescu, după ce FCSB a învins-o pe CFR Cluj în Gruia, scorul de 1-0. Fostul atacant nu a fost de acord cu o declarație a antrenorului campioanei, de la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a declarat că un rezultat de egalitate ar fi fost unul echitabil, în derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB. Roș-albaștrii s-au apropiat la șase puncte de rivali, grație succesului din Gruia.

Robert Niță i-a dat replica lui Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB 0-1

În contextul declarației lui Dan Petrescu, Robert Niță a criticat jocul celor de la CFR Cluj, și susține că victoria FCSB-ului a fost meritată pe deplin. Fostul atacand susține că formația campioană a avut o prestație modestă, jucătorii fiind previzibili și lenți.

„Nu sunt de acord cu Dan Petrescu, care spune că era echitabil un egal. Nu, nu era deloc echitabil. Prima repriză e clar CFR-ului. Începem de la atitudine.

Eu nu am văzut CFR dominată acasă așa cum o domină aseară FCSB. Jucători pe care nu îi vedem foarte des să fie agresivi, fac destule faulturi ieri.

Reclamă

Trebuie să existe un echilibru între jucătorii masivi și jucătorii în genul lui Krasniqi sau jucători care se pot adapta cu centrul de greutate jos, iuți, cu tehnică bună în regim de viteză ceea ce FCSB are, că nu degeaba se plătesc o grămadă de bani pe jucători tineri, dar care au calitate.

Au părut ca niște elefanți pe gheață cfriștii. Lenți, previzibil. Mă surprinde, că tot vorbim de Scuffet. Parcă degaja cu mingea medicinală.

Să nu poți tu un portar atât lăudat și cu evoluție bune asară, în momentul când nu ieșeau cu construcție din apărare, nicio degajare n-a dat-o degajare mai mult de cinci metri în terenul advers”, a declarat Robert Niță, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, nervos după CFR Cluj – FCSB 0-1

Dan Petrescu a fost extrem de nervos după CFR Cluj – FCSB 0-1. Campioana a pierdut al patrulea meci pe teren propriu în acest sezon al Ligii 1. Petrescu a fost extrem de nemulţumit de evoluţia elevilor săi din prima repriză.

„E clar că sunt supărat, toată echipa e supărată. O primă repriză în care FCSB a fost mai bună, noi am fost de nerecunoscut. La pauză am vorbit puțin și am arătat bine în repriza a doua.

Nu țin minte vreo ocazie a lui FCSB, dar, dacă n-am băgat-o noi în poartă, au dat ei un gol din nimic, pur și simplu! Ăsta e fotbalul. Noi am avut cu Yeboah singur cu portarul, dacă îi dădea pasă lui Deac câștigam noi. Tot timpul cu FCSB sunt meciuri strânse.

Eu zic că FCSB a fost mai bună în prima repriză, iar noi în a doua. Un egal era corect. În primele meciuri din 2023 nu am luat gol, iar acum am luat în minutul 90. Acum suntem vulnerabili? Mergem înainte. Mai sunt 16 meciuri de jucat, suntem încă pe primul loc, dar sunt conștient că un 0-0 era mai bun inclusiv pentru moral„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și