Închide meniul

„Au fost tribunele pline de agricultori!” Liderul suporterilor Rapidului, val de ironii la adresa rivalilor de la FCSB

Publicat: 6 noiembrie 2023, 16:47

Reclamă
„Au fost tribunele pline de agricultori! Liderul suporterilor Rapidului, val de ironii la adresa rivalilor de la FCSB

Liderul suporterilor Rapidului, val de ironii la adresa rivalilor de la FCSB

Liviu Ungurean i-a ironizat pe suporterii FCSB-ului / Colaj Profimediaimages

Liderul suporterilor Rapidului a lansat un val de ironii la adresa rivalilor de la FCSB. Liviu Ungurean s-a amuzat copios de ultraşii din Peluza Nord, care au fost în tribunele Arenei Naţionale. „Bocciu” s-a descătuşat la o zi după FCSB – Rapid, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii au reuşit să se impună în deplasarea cu roş-albaştrii, graţie golurilor marcate de Jayson Papeau (39) şi Paul Iacob (45+2).

Liderul suporterilor Rapidului, val de ironii la adresa rivalilor de la FCSB

Liviu Ungurean este convins că rapidiştii au câştigat şi duelul din tribună şi i-a „taxat” pe fanii conduşi de Gheorghe Mustaţă.

A trecut Rapidul aseară pe Arena Naţională mai tare ca orice Intercity de pe planetă. I-am spulberat. 2400 de rapidişti în stadion, am făcut instrucţie cu 40.000. A fost ceva de povestit nepoţilor. Poate şi-au luat şi ei notiţe şi au văzut ce înseamnă o galerie şi cum se susţine o echipă de fotbal. Ar trebui să se uite şi să înveţe.

Dacă era după mine, exact ceea ce am discutat şi anul trecut, le dădeam toată peluza. Dar dacă nu s-a putut, noi având acolo abonamente vândute, pentru ei a fost ceva greu de perceput. Ei nu prea înţeleg lucrurile şi ceea ce înseamnă să susţii o echipă de fotbal. Drept dovadă, prestaţia lor de aseară. O prestaţie de agricultori. Au fost tribunele pline de agricultori.

Reclamă

Au venit toţi ţăranii care plantează cartofi, ceapă, usturoi. Au venit şi s-au uitat ce înseamnă galeria Rapidului, care ştie să îşi susţină echipa şi i-a purtat pe braţe pe băieţi spre victorie. N-au fost în stare să desfăşoare o coregrafie.

S-au încurcat între ei, s-au înnodat pe acolo. Nici nu vreau să vorbesc despre ei. S-a văzut cu ochiul liber, a văzut o lume întreagă. Acolo nu este mentalitate ultra. Oamenii ăştia nu ştiu ce înseamnă stadionul. Mă mir că aseară nu au mai aprins bliţurile. Au fost umiliţi. În minutul 87 au plecat de pe stadion. Noi avem istorie, tradiţie la galerie, despre ce vorbim”, a declarat Bocciu la fanatik.ro.

Peluza Nord a luat copy-paste de pe internet coregrafia de la FCSB – Rapid

Coregrafia propusă de Peluza Nord reprezintă o pereche de ochelari care ne arată atmosfera făcută de fani, în tribune. Totuși, conform iamsport.ro, suporterii și-au însușit imaginea de pe internet.

Reclamă 4 / 0/3

Modelul a fost pur și simplu copiat de pe internet, de pe Pinterest, o platformă care este cunoscută pentru distribuirea pozelor. Site-ul amerian are peste 450 de milioane de ultilizatori.

Pe de altă parte, jandarmii au avut parte de o captură uriașă, înainte de derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1. În mai multe zone din Peluza Sud a Arenei Naţionale au fost găsiţi mai mulţi rucsaci plini cu materiale pirotehnice.

Mai mult, la verificarea corporală, 64 de fani ai Rapidului au fost găsiţi având în posesia lor mai multe materiale pirotehnice. Unul dintre ultraşii FCSB-ului avea la el şi un cuţit.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și