Închide meniul

Peluza Nord a luat copy-paste de pe internet coregrafia de la FCSB – Rapid! Moment rușinos pentru ultrași

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2023, 8:53

Reclamă
Peluza Nord a luat copy-paste de pe internet coregrafia de la FCSB – Rapid! Moment rușinos pentru ultrași

Peluza Nord a luat copy-paste de pe internet coregrafia de la FCSB - Rapid

Peluza Nord a luat copy-paste de pe internet coregrafia de la FCSB – Rapid 1-2. Ultrașii roș-albaștrilor au oferit un moment spectaculos la începutul meciului de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coregrafia propusă de Peluza Nord reprezintă o pereche de ochelari care ne arată atmosfera făcută de fani, în tribune. Totuși, conform iamsport.ro, suporterii și-au însușit imaginea de pe internet.

Peluza Nord a luat copy-paste de pe internet coregrafia de la FCSB – Rapid

Modelul a fost pur și simplu copiat de pe internet, de pe Pinterest, o platformă care este cunoscută pentru distribuirea pozelor. Site-ul amerian are peste 450 de milioane de ultilizatori.

Pe de altă parte, jandarmii au avut parte de o captură uriașă, înainte de derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1. În mai multe zone din Peluza Sud a Arenei Naţionale au fost găsiţi mai mulţi rucsaci plini cu materiale pirotehnice.

Reclamă

Mai mult, la verificarea corporală, 64 de fani ai Rapidului au fost găsiţi având în posesia lor mai multe materiale pirotehnice. Unul dintre ultraşii FCSB-ului avea la el şi un cuţit.

Deşi jandarmii au confiscat materialele respective, fanii au reuşit totuşi să introducă petarde şi artificii pe care lee-au folosit înainte de startul jocului şi în minutul 19. Startul a fost uşor întârziat şi în timpul primei reprize a existat o întrerupere de două – trei minute, timp în care s-a făcut apel la fani să înceteze.

“Premergător începerii meciului de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Rapid Bucureşti, s-au desfăşurat activităţi de verificare a arenei sportive, unde urmează a se disputa evenimentul sportiv. Aceste demersuri au avut drept scop identificarea unor eventuale materiale interzise, având la bază şi modul de manifestare a suporterilor celor două echipe, pe timpul meciurilor anterioare. În urma verificărilor efectuate, au fost depistate peste 250 de materiale pirotehnice, ascunse în diferite zone ale Peluzei II Sud, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului. În acest sens, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar materialele pirotehnice în cauză au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate să continue cercetările”, a anunţat Jandarmeria Capitalei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și