Închide meniul

Aurel Ţicleanu, uluit de disputa dintre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu: „Unde s-au rupt lucrurile?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2022, 8:32

Aurel Ţicleanu, uluit de disputa dintre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu: „Unde s-au rupt lucrurile?

Aurel Ţicleanu, uluit de disputa dintre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu

Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Aurel Ţicleanu s-a declarat uluit de disputa dintre Mirel Rădoi şi preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu. Fostul mare jucător al oltenilor nu îşi explică ce s-a întâmplat la echipă şi cum de a ajuns Rădoi să îşi dea demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt foarte surprins că s-a ajuns la deznodământul acesta„, a reacţionat Ţicleanu când a auzit declaraţiile date de oficialul alb-albaştrilor.

Aurel Ţicleanu a fost uluit de disputa dintre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu

Sunt foarte surprins. Sorin e fratele meu, îl cunosc de o viaţă. Mirel Rădoi mi-a fost cursant la şcoala de antrenori.

Ştiu că Sorin Cârţu a avut un rol semnificativ cu privire la cariera lui Mirel Rădoi. El l-a adus de la Severin, l-a antrenat. Ştiu că l-a propus la Craiova, am fost foarte surprins de ce s-a întâmplat şi nu înţeleg ce s-a întâmplat acolo. Sunt foarte surprins că s-a ajuns la deznodământul acesta şi chiar îmi pare rău.

(n.r. unde s-au rupt lucrurile) Nu ştiu. Mă surprinde că este o dispută acum. Dacă Sorin nu îl dorea foarte mult, nu cred că Mirel ar fi venit. Sorin a avut mari aşteptări. Unde s-au rupt lucrurile? Asta deja mă depăşeşte.

Reclamă

L-am auzit ieri pe Sorin vorbind şi zicea că nici măcar nu venea la antrenamente, chiar dacă ar fi făcut-o nu se băga. Mirel era pariul lui Sorin, şi-ar fi dorit să reuşească. Îşi doreşte foarte tare să devină campion şi în calitate preşedinte. E o lipsă de comunicare”, a declarat Aurel Ţicleanu pentru primasport.ro.

Mirel Rădoi este „la cuţite” cu Sorin Cârţu, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Antrenorul a fost deranjat de declaraţiile, cât şi de atitudinea preşedintelui clubului şi susţine că oltenii nu vor face niciodată performanţă în condiţiile în care astfel de conflicte se nasc din interior.

Rezultatele nu sunt consecința unui joc slab. Dacă ne luăm după nea Sorin (n.r. – Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova), așa se pare, că sunt consecința unui joc slab. Dacă președintele clubului face evaluări publice de genul ăsta, nu le face cu mine, atunci o să-i predau ID-ul, să vină el înapoi.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că a înțeles greșit mesajul când am zis că o să-l apreciez toată viața pentru momentul în care m-a debutat. De acolo până să ne spună ce să facem noi la antrenamente, în condițiile în care nu ești prezent la antrenament, lucrurile astea n-o să le accept și n-am acceptat de la nimeni!„, a răbufnit Mirel Rădoi.

Sorin Cârţu l-a distrus pe Mirel Rădoi: „Mi-e ruşine de prestaţia ta”

Sorin Cârţu a avut o nouă intervenţie, după demisia lui Mirel Rădoi. Preşedintele de la Universitatea Craiova a declarat că este pentru ultima dată când îi va rosti numele fostului antrenor al oltenilor şi susţine că îi este ruşine pentru întreaga simpatie pe care i-a purtat-o de-a lungul carierei.

Totodată, Cârţu l-a criticat dur pe Mirel Rădoi şi spune că niciodată nu s-a implicat la echipă, în mandatul său. Mai mult decât atât, Cârţu susţine că a avut un cuvânt serios de spus atunci când fostul selecţioner a fost numit pe banca trupei din Bănie.

Cea mai mare decepţie din cariera mea de fost fotbalist, de fost antrenor, de actual preşedinte. Un atac cu talpa din partea unuia la care am ţinut fantastic de mult. E ultima seară în care mai vorbesc despre el. Nu vreau sa-i mai aud numele şi nici el să nu mai vorbească de mine. E o mare dezamăgire pentru mine.

Încerci să muţi atenţia de la nereuşitele tale. Când am analizat eu vreodată jocul lui Rădoi? Eu am spus-o tot timpul, eu luni, după partida cu FC U Craiova, am stat aproape două ore de vorbă cu el, am avut o întâlnire amicală, am băut o cafea, nici n-am discutat despre meci. Am vorbit doar despre meciurile care urmează. Despre obiectivul de a câştiga Cupa. I-am spus că altceva e să intrăm cu mai multe puncte în iarnă. Sunt şi eu Sorin Cârţu, mi-am câştigat dreptul să vorbesc despre fotbal. Băi, băiatule! El n-are antrenamente făcute câte meciuri am eu antrenate în Liga 1.

La fel m-am comportat şi cu Papură, şi cu Bergodi, n-am vrut să le provoc vreun stres prin prezenţa mea la antrenamente. Le-am dat libertate. De ce cauţi argumente? Tu vii pe locul patru într-o grupă cu Ocna Mureş şi Chindia şi te iei de mine.

Mi-e ruşine de prestaţia ta la televizor şi pentru că te-am iubit atât de mult! Şi noi avem bani mulţi, de-aia ţi-am dat 15.000 de euro pe lună, aşa cum a primit şi Reghecampf şi Piţurcă! M-am rugat de Rotaru să-i dea şi lui 15.000. Tu spui că am eu bani…şi tu ai făcut ce ai vrut tu. Nu a intrat nimeni peste tine, să-ţi spună pe cine să bagi”, a declarat Sorin Cârţu, la digisport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și