Închide meniul

Aurelian Chițu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948, finala pentru play-off: ”Avem o șansă mare. Va fi un joc frumos”

Dan Roșu Publicat: 15 martie 2023, 15:00

Aurelian Chițu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948, finala pentru play-off: ”Avem o șansă mare. Va fi un joc frumos”

Aurelian Chiţu, în stare de şoc după revenirea celor de la Voluntari

  • Sepsi – FC U Craiova 1948 e joi, de la 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • FC U Craiova ajunge în play-off dacă nu pierde cu Sepsi

Aurelian Chițu a vorbit înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948, finala pentru play-off, ce va avea loc joi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Oltenii vor ajunge în play-off dacă nu pierd duelul cu covăsnenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Mititelu a ratat șansa de a ajunge matematic în play-off la Sibiu, unde a fost învinsă de Hermannstadt, 0-1. Cu o victorie, oltenii ar fi avut deja locul 6 asigurat. Acum, au nevoie de cel puțin un punct la Sfântu Gheorghe.

Aurelian Chițu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948

”Nu ai cum să te gândești să faci meci egal. Avem o șansă mare. Nu știu câtă lumea credea că ne vom califica în play-off. Avem o șansă unică, trebuie să mergem cu încredere și să câștigăm meciul. A trecut eșecul cu Hermannstadt. Așa e la fotbal, mai și pierzi. Din păcate am făcut-o în ultimul meci, când trebuia să câștigăm.

Reclamă

Mă aștept ca ei să joace cu foarte mare ambiție, la fel cum vom juca și noi. Va fi un joc frumos. Mi-aș dori să merg acasă după meciul cu Sepsi. Vom juca la Constanța dacă ne calificăm în play-off”, a spus Chițu.

”Normal că mergem să câștigăm meciul. E un meci special, unde avem nevoie de victorie sau de un meci egal, dar noi mergem mereu pe terenul de joc pentru a juca bine și pentru a câștiga meciul”, a spus și Nicolo Napoli.

Reclamă

Adrian Mititelu, nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe

Adrian Mititelu este nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe, pentru a vedea din tribună rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948.

Mititelu a transmis un mesaj de susţinere pentru jucătorii antrenaţi de Nicolo Napoli, care puteau să îşi asigure locul 6 dacă nu se încurcau cu Hermannstadt, în ultima etapă a sezonului regulat.

„Dacă mergem ca o echipă de aia care să se bage cu fundul în poartă… ‘Ce? A venit Craiova să se apere şi să se bage cu fundul să facă şi ei un egal?’. Nu, domnule, mergem să jucăm fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Nu se poate merge la egal. Sepsi e o echipă foarte bună, îți dă un gol și, dacă joci la egal, după aia alergi tu să le dai gol. Poate să iasă un dezastru. Putem să mergem ori noi, ori ei.

Mai bine faci un meci frumos și important e să nu luăm mai multe decât marcăm. Eu sunt convins că vom marca la Sepsi. Au un teren foarte bun, sper că n-o să-l ude. Și ei au jucători de calitate. Sunt o echipă foarte bună și ne temem de ei, dar mergem și cu curaj acolo. Important e să nu luăm goluri mai multe decât dăm.

Nu ne temem de ei, dar mergem cu demnitate şi curaj acolo. Să dăm goluri, să marcăm, să jucăm cu demnitate şi bărbăţie„, a declarat Adrian Mititelu pentru FCU TV.

Mititelu merge cu gânduri de pace la Sfântu Gheorghe. Îşi doreşte să ciocnească un pahar de vin cu patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi .

„Dintre toţi reprezentanţii cluburilor din Liga 1, eu simpatizez cel mai mult cu comunitate maghiară. Eu sunt ultimul care trebuie să fiu înjurat. Şi în armată am avut foartte mulţi prieteni de origine maghiară. Maghiarii acceptau o victorie la ‘masa verde’, asta m-a surprins. Ei şi religia lor mă făcea să mă gândesc că sunt puţin mai fair-play decât noi.

Vreau să văd şi eu Sf. Gheorghe, nu l-am mai văzut de când eram copil. Cred că aveam vreo 10-12 ani când am fost ultima oară la Sfântu Gheorghe. Chiar vreau să văd acest oraş. Vreau să le văd baza şi să îi transmit domnului Dioszegi că este un om deosebit. O să iau şi praz, că vinul l-am luat. Cel mai bun vin„, a mai spus patronul lui FC U Craiova 1948.

Oltenii lui Mititelu au 40 de puncte, cu unul mai mult decât Sepsi. Un singur punct a adunat echipa din Sfântu Gheorghe în ultimele trei etape ale sezonului regulat.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova
Liga 1 • 18 mart., 23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi