Închide meniul

Ce a spus Adrian Mutu despre transferul lui Luckassen la Rapid: „L-am văzut jucând, vom lua o decizie în curând!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 septembrie 2022, 15:35

Ce a spus Adrian Mutu despre transferul lui Luckassen la Rapid: „L-am văzut jucând, vom lua o decizie în curând!

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Adrian Mutu, despre transferul lui Luckassen la Rapid. Antrenorul liderului din Liga 1 a spus că o decizie va fi luată în curând. Kevin Luckassen a mai jucat în România la Poli Iaşi, Viitorul şi Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a confirmat faptul că Rapid este interesată de transferul lui Luckassen.

Ce a spus Adrian Mutu despre transferul lui Luckassen la Rapid

„Îl cunosc bine pe Luckassen. Ce vă pot spune e ceea ce știți și dumneavoastră. L-am văzut jucând în România, e un jucător interesant, dar ca el mai sunt și alții. O să analizăm și vom lua o decizie cât mai curând„, a spus Adrian Mutu în conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului cu FC U Craiova 1948.

Adrian Mutu îşi înfrunta fosta echipă

Rapid – FC U craiova 1948 este un meci specual pentru Adrian Mutu. Acesta îşi va înfrunta fosta echipă. Mutu a antrenat în sezonul trecut FC U Craiova 1948, chiar înainte să ajungă la Rapid.

Echipa lui Adrian Mititelu este un adevărat coşmar pentru rapidişti. În ultimele 6 meciuri, Rapid a câştigat un singur punct.

Reclamă

„Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Suntem într-un moment bun și vrem să profităm de asta. Nu ne gândim la vreo revanșă împotriva celor de la U Craiova. Este un meci ca toate celalalte.(n.r. dacă va fi o revanșă pe plan personal, ținând cont că a antrenat acolo) Nu, în niciun caz. A fost o experiență utilă, care, din păcate, nu s-a terminat așa cum am vrut eu și am mers pe drumuri separate”, a spus Adrian Mutu în conferinţa de presă.

EXCLUSIV | Dan Şucu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care investeşte la Rapid

Dan Şucu este gata să schimbe imaginea întregului fotbal din România prin investiţiile de milioane de la Rapid. Şucu vrea să atragă mii de copii la fotbal şi refuză să vorbească despre fotbal cu Adi Mutu. Asta e doar treaba antrenorului, anunţă milionarul român. Pe jucători, Şucu nici nu a apucat să-i cunoască.

Cel mai important investitor apărut în fotbalul românesc în ultimul deceniu, Dan Şucu, investeşte zece milioane de euro în două baze de antrenament, Pro Rapid şi Coresi. Cei doi băieţi ai lui Şucu joacă fotbal la juniorii Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Ca tată, am observat că dacă vreau să îmi duc copiii la sport, în clipa de faţă, în Bucureşti, nu mai am unde. Iar dacă instituţiile statului nu sunt capabile să poată să creeze spaţii pentru sportul de masă atunci, din punctul meu de vedere, oamenii de afaceri trebuie să suplinească„, a declarat Dan Şucu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cu o avere de peste 120 de milioane de euro, omul de afaceri deţine jumătate din acţiunile Rapidului. În doi ani, Şucu vrea ca Rapidul să aiba un buget de 14 milioane de euro.

Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit.

Noi considerăm că Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România. În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major!„, asigură finanţatorul Rapidului.

Fanii care dau tot farmecul Giuleştiului l-au atras pe Şucu la Rapid.

Copiii mei sunt absolut fascinaţi! Inclusiv soţia. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit! Să dorească să fie respectat„, a declarat Şucu.

Cu Mutu antrenor, Rapid e în fruntea Romaniei, la egalitate cu Farul lui Hagi.

Reclamă

Nu există dacă, nu există dacă… Rapidul va câştiga titlu! Lasă impresia că poate şi anul acesta să ia titlul. Doamne ajută!„, e mesajul uriaş al lui Dan Şucu pentru fani.

Adi Mutu poate sta liniştit. Patronul nu se va băga niciodată peste el la echipă, cum face Gigi Becali la FCSB: „Ar fi culmea să mă mai bag şi eu moţ-cocoţ peste ei. Doamne fereşte, Doamne fereşte!

Şucu vrea să facă educaţie financiară cu jucătorii Rapidului.

(Reporter: Aţi intrat vreodată în vestiarul Rapidului?) Niciodată! Mie mi se pare uşor de prost gust să intru eu acolo să îi deranjez pe oamenii ăia!„, a precizat milionarul român.

Sunt într-o postură privilegiată, cred că mulţi ar da bani grei să lucreze cu domnul Şucu. Am de învăţat, în fiecare zi… învăţ de la dânsul„, a ţinut să asigure şi preşedintele Rapidului, Daniel Niculae.

Recomandări
  • Adrian Mutu nu a exclus venirea lui Luckassen la Rapid
  • Ce a spus Adrian Mutu despre meciul cu FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și