Închide meniul

„Avem cel mai bun atacant! E mult superior tuturor românilor” Mihai Stoica a făcut plecăciuni în fața unui jucător de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 20:27

Reclamă
„Avem cel mai bun atacant! E mult superior tuturor românilor Mihai Stoica a făcut plecăciuni în fața unui jucător de la FCSB

Mihai Stoica a făcut plecăciuni în fața unui jucător de la FCSB

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a făcut plecăciuni în fața unui jucător de la FCSB, după victoria cu Universitatea Craiova. Managerul general de la echipa lui Gigi Becali și-a numit favoritul din atacul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre David Miculescu, unul dintre cei mai controversați jucători de la FCSB. Chiar dacă mulți spun că atacantul nu este un jucător bun pentru echipa lui Elias Charalambous, „MM” a dezvăluit că are altă părere.

Mihai Stoica a făcut plecăciuni în fața unui jucător de la FCSB

Oficialul de la FCSB a spus că Miculescu este cu mult superior față de toți atacanții români. Mihai Stoica și-a argumentat opinia și a adăugat faptul că jucătorul are un fizic de invidiat și se descurcă excelent cu ambele picioare, atunci când trebuie să finalizeze o fază de atac.

„Ce m-a bucurat cel mai mult a fost că în anturajul nostru am avut două pariuri câștigătorare – Octavian Popescu și David Miculescu. De Miculescu am spus mereu că merită să joace titular la noi. Sunt convins și acum că dacă David Miculescu joacă titular meci de meci va fi golgheterul nostru în sezonul următor. Are niște calități extraordinare! Eu am pretenția că mă pricep cât de cât.

Dacă vin Alibec și Louis Munteanu? Mai vedem. David Miculescu este pentru mine mult superior tuturor atacanților români. Mult superior! E mult peste toți pentru că are altceva. Pe lângă un fizic extraordinar, are un stâng necruțător și o mobilitate extraordinară. E genul de jucător căruia îți vine să-i zici să alerge mai puțin. Să faci pressing cu un atacant de 1.90m… foarte puține echipe au așa ceva.

Reclamă

Atacanții masivi sunt mai lenți, dar nu e cazul lui David. El se duce în pressing, recuperează și îi dă o diagonală lui Coman senzațională. Când vreodată un jucător de 1.90m ajunge în margine și dă diagonală? Niciodată! Alibec poate să facă asta, dar Alibec n-a fost niciodată 9 împins, el a fost un număr 10, un 9 jumate, el niciodată n-a fost în careu”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Atacantul de Champions League pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB

Potrivit fanatik.ro, Mujica este fotbalistul care a fost urmărit de Florin Vulturar în Portugalia. Atacantul central este considerat înlocuitorul perfect al lui Andrea Compagno.

Rafa Mujica este fost internaţional de juniori a Spaniei. A înscris 18 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această ediţie din campionatul Portugaliei şi este al treilea cel mai bun marcator al sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Mujica tocmai a reuşit o „dublă” cu Braga, în victoria la scor de neprezentare reuşită de Arouca, echipă aflată pe locul 7 în Liga Portugal. A înscris goluri superbe în AntenaPLAY.

Philip Otele, Denis Alibec şi Louis Munteanu sunt alte ţinte ale finanţatorului de la FCSB, care îşi face planul pentru a ajunge în grupele Champions League. Becali visează şi la transferul lui Alex Mitriţă, dar ştie că are şanse mici de reuşită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și