Închide meniul
VIDEO

S-a aflat cine este atacantul de Champions League pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! Are cifre fabuloase în Liga Portugal

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2024, 11:42

Reclamă
S-a aflat cine este atacantul de Champions League pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! Are cifre fabuloase în Liga Portugal

Atacantul de Champions League pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB

Rafa Mujica, într-un meci Arouca - Benfica / Profimediaimages

Au apărut detalii despre atacantul de Champions League pe care încearcă Gigi Becali să îl transfere la FCSB. Are 25 de ani şi face senzaţie în Liga Portugal, competiţie care se vede LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafa Mujica este golgheterul pe care a pus ochii latifundiarul din Pipera. Spaniolul are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro şi înscrie pe bandă rulantă în tricoul celor de la Arouca.

Atacantul de Champions League pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB

Potrivit fanatik.ro, Mujica este fotbalistul care a fost urmărit de Florin Vulturar în Portugalia. Atacantul central este considerat înlocuitorul perfect al lui Andrea Compagno.

Rafa Mujica este fost internaţional de juniori a Spaniei. A înscris 18 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această ediţie din campionatul Portugaliei şi este al treilea cel mai bun marcator al sezonului.

Mujica tocmai a reuşit o „dublă” cu Braga, în victoria la scor de neprezentare reuşită de Arouca, echipă aflată pe locul 7 în Liga Portugal. A înscris goluri superbe în AntenaPLAY.

Reclamă

Philip Otele, Denis Alibec şi Louis Munteanu sunt alte ţinte ale finanţatorului de la FCSB, care îşi face planul pentru a ajunge în grupele Champions League. Becali visează şi la transferul lui Alex Mitriţă, dar ştie că are şanse mici de reuşită.

Neluţu Varga, propunere în direct pentru Gigi Becali

Neluţu Varga este dispus să îşi vândă cel mai bun atacant la FCSB, dar cere un preţ uriaş. Anunţă că nu va renunţa la Otele pentru mai puţin de 6 milioane de euro.

Da, l-am văzut pe Gigi Becali aseară. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa„, a declarat Neluţu Varga pentru sursa citată anterior.

Nigerianul în vârstă de 24 de ani a ajuns gratis în Gruia, după despărţirea de UTA. Cotat la 1.5 milioane de euro, Otele are 13 goluri şi 6 pase decisive în această ediţie a Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și