Închide meniul

Avertisment direct pentru Gigi Becali și FCSB: „Rapidul va domina fotbalul românesc”. Ce s-a spus despre patronul roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 18:53

Reclamă
Avertisment direct pentru Gigi Becali și FCSB: Rapidul va domina fotbalul românesc”. Ce s-a spus despre patronul roș-albaștrilor

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a reacționat, după ce fiul său a fost schimbat de Gigi Becali în meciul cu Farul

Gigi Becali / Profimedia

Avertisment direct pentru Gigi Becali și FCSB. Fostul lider de galerie al echipei din Giulești, Gigi Corsicanu, a vorbit despre lupta pentru titlul de campioană din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, FCSB este lider în campionatul intern, cu 54 de puncte după 25 de meciuri. Pe 2 este Rapid, cu 48 de puncte și cu un meci jucat în plus. Poziția a 3-a este ocupată de CFR Cluj, care are 42 de puncte după 25 de partide.

Avertisment direct pentru Gigi Becali și FCSB

Gigi Corsicanu este de părere că echipa antrenată de Cristiano Bergodi va domina fotbalul românesc pentru „cel puțin 10 ani”, datorită faptului că Dan șucu are un proiect excelent în giulești.

Totodată, fostul lider de galerie este de părere că principalul atuu al rapidiștilor este legat de faptul că jucătorii lui Cristiano Bergodi nu au nicio presiune și că fanii nu vor fi dezamăgiți, în situația în care giuleștenii nu vor câștiga titlul în acest an.

„Eu sunt foarte, foarte sigur că Rapidul va domina fotbalul românesc cel puțin 10 ani de acum înainte după cum organizează clubul domnul Șucu și ce proiect are. După cum decurg lucrurile o să fie greu să ne mai prindă cineva.

Reclamă

Nu e însă nicio presiune pe umerii nimănui. Nu va fi niciun capăt de țară dacă nu luăm titlul de anul ăsta. Important e că s-a creat o echipă competitivă și la anul o să câștigăm detașat campionatul, n-o să mai avem nicio problemă. Anul viitor vom fi campioni cu mult înainte de finalul campionatului. E părerea mea”, a spus Gigi Corsicanu, potrivit fanatik.ro.

Gigi Corsicanu: „Nu cred că FCSB poate câștiga la noi acasă”

Gigi Corsicanu a vorbit și despre planurile patronului de la FCSB, care se vede deja campion în Liga 1. Acesta a spus că FCSB va avea parte de o atmosferă incendiară în Giulești și că patronul nu ar trebui să îi ia în râs pe jucătorii lui Cristiano Bergodi.

„N-am avut numai meciuri reușite, dar o echipă puternică poate să câștige și atunci când nu joacă foarte bine. Și am demonstrat asta. Avem șanse mari să ne luptăm la campionat. Nu cred că FCSB poate să câștige la noi acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Noi oricum i-am cam dominat pe ei în meciurile directe și sunt convins că o să se păstreze tradiția. Va fi un infern pentru ei pe Giulești. Eu zic că de anul viitor o să dominăm campionatul cel puțin un deceniu. Asta vis a vis de ce zicea Gigi Becali că nu îi e frică de Rapid”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și