Închide meniul

Gigi Becali a anunţat când se va retrage Dan Şucu de la Rapid: „Îi dau la căpăţână mai repede decât se aşteaptă”

Alex Masgras Publicat: 16 februarie 2024, 14:03

Reclamă
Gigi Becali a anunţat când se va retrage Dan Şucu de la Rapid: „Îi dau la căpăţână mai repede decât se aşteaptă

Gigi Becali a anunţat când se va retrage Dan Şucu de la Rapid: "Îi dau la căpăţână mai repede decât se aşteaptă"

Gigi Becali şi Dan Şucu - Colaj Hepta

Gigi Becali a anunţat când se va retrage Dan Şucu de la Rapid. Patronul celor de la FCSB i-a răspuns acţionarului majoritar de la Rapid, după ce Dan Şucu a avertizat-o pe FCSB că echipa sa vine tare din spate, după victoria de pe terenul lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali este de părere că Şucu este încă la început în fotbal şi nu şi-a pierdut entuziasmul, dar se aşteptă ca în 3-4 ani, patronul celor de la Rapid să se retragă de la clubul giuleştean.

Gigi Becali a anunţat când se va retrage Dan Şucu de la Rapid

„La Șucu, știi ce este la Șucu? Are euforia. E la început, are și nepoții ăia (n.r. – copiii la Rapid). Dar Șucu e un om foarte deștept.

Șucu peste 3-4 ani, ține minte, acum are entuziasm. Că Șucu e mai calculat și mai econom decât Rotaru. Îl cunosc. Șucu e un om calculat, peste 3-4 când vede că bagă bani și nu îi mai scoate zice ‘Băi fraților, la revedere!’ Eu așa cred. Nu că nu are.

Șucu e un om de afaceri care crește. La el nu există criză. La el pe an ce trece, crește afacerea cu 10 milioane. E doar entuziasmul de început. Dacă mă țin eu acum de capul lui și îi dau la căpățână, îl dezmeticesc.

Reclamă

Îi dau eu la căpățână. Rapidului. Șucu e un om de mare calitate. Îl cunosc, e o poveste, e un om extraordinar de bun. Când vorbesc de Rapid mi-e rușine să nu greșesc față de el, nu de Rapid. Îi dau la căpățână mai repede decât se așteaptă. Vreau peste cinci etape. Să se bată toți pe locul 2 până le-o ieși sângele”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat la conferinţa de presă: „Mă face să râd. Au adus artificiile?”

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali despre faptul că FCSB ar fi deja campioană şi a reacţionat la conferinţa de presă.

Antrenorul Rapidului e convins că FCSB nu a cucerit deja titlul. Bergodi a punctat că, în acest moment, Rapid e outsider în lupta la titlu, dar a subliniat că diferenţa de puncte faţă de FCSB poate fi redusă. Totodată, Bergodi a dezvăluit că a râs când l-a auzit pe Becali.

Reclamă 4 / 0/3

”Eu nu mă gândesc la faptul că FCSB ar putea fi deja campioană, chiar dacă toată lumea spune asta, eu știu că experiența trăită ca jucător și antrenor aici în România îmi spune că se poate întâmpla orice în acest mini-campionat de 10 meciuri. Este intensitate maximă, trebuie să vedem cum ajungem acolo cu pregătirea fizică, mentală, accidentări, suspendări, este un alt campionat.

Nu mă deranjează, pe mine mă face să râd, cu tot respectul, când am auzit că gata, au adus artificiile, sunt campioni, am râs. Vom vedea mai încolo, acum e devreme să vorbim, vedem după aceste cinci meciuri”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Hermannstadt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și