Închide meniul

Avertisment pentru Malcom Edjouma, înainte de revenirea la FCSB! Anunţul lui Mihai Stoica: „Trebuie să avem o discuţie serioasă!”

Viviana Moraru Publicat: 7 iunie 2024, 9:34

Reclamă
Avertisment pentru Malcom Edjouma, înainte de revenirea la FCSB! Anunţul lui Mihai Stoica: „Trebuie să avem o discuţie serioasă!

Avertisment pentru Malcom Edjouma, înainte de revenirea la FCSB

Malcom Edjouma, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a transmis un avertisment pentru Malcom Edjouma, înainte de revenirea la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a declarat că trebuie să aibă o discuţie serioasă cu mijlocaşul francez, în privinţa intenţiilor pe care acesta le va avea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma şi-a încheiat împrumutul la Bari şi va reveni, din această vară, la FCSB, echipă cu care se află sub contract.

Avertisment pentru Malcom Edjouma, înainte de revenirea la FCSB

Mihai Stoica a transmis că s-a luat legătura cu Malcom Edjouma, după ce acesta şi-a încheiat sezonul la Bari. MM a dezvăluit că nu ştie încă ce inteţii va avea mijlocaşul francez, după ce va reveni la FCSB, existând posibilitatea ca acesta să-şi dorească să plece.

„Edjouma nu a venit în ţară. Sigur, s-a luat legătura cu el. Şi cu el, cu Musi, Popa, Kiki. Noi avem om care se ocupă exact de asta. Edjouma, acum trei zile ne-a anunţat că e în Italia şi ne anunţă de unde să-i facem bilet, din Italia sau din Franţa.

Trebuie să avem o discuţie serioasă cu Edjouma când vine la pregătire. Să vedem cu ce gânduri vine. Sunt jucători care vor să plece, să stea, care să lupte pentru titularizare, care să împacă cu statutul de rezervă”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB de la Botoşani, în iarna lui 2022. Gigi Becali a plătit în schimbul său suma de 330.000 de euro. Mijlocaşul a bifat 61 de meciuri la formaţia roş-albastră, reuşind să marcheze în total 14 goluri şi să ofere patru pase decisive, în toate competiţiile.

Gigi Becali a răbufnit după mai multe transferuri ratate

Gigi Becali a răbufnit după mai multe transferuri ratate! Patronul FCSB-ului a povestit ce i s-a întâmplat în timpul negocierilor.

Sunt anumite negocieri, doar că oamenii au început să creadă despre mine că, dacă vreau să fac echipă puternică, dau bani mulți. Au început să ceară bani mulți. Dau un exemplu.

Reclamă

Te înțelegi cu un club, apoi contactezi jucătorul. Jucătorul vrea și el 150.000, 30.000, 25.000, 20.000, stai mă! Atunci trebuie să stagnezi o perioadă de câteva zile, o săptămână, două, ca oamenii să vadă că Becali nu aruncă cu banii orice ar fi.

Mă refer la două-trei cazuri, dar nu vă pot spune cine. Nu vreau să vorbesc. Nu vorbesc. Și străini, și români. A fost unul, mi-a zis că are de la o echipă din România, 300.000 pe an și dacă-i dau și 50.000 la semnătură vine la noi.

Bine, mă, îți dăm și 50.000 la semnătură, și 300.000 pe an. A doua zi, când să facem contractul, a zis ‘Nu, domnule, că mi-e frică de Becali, că nu știu ce’. Bine, mă, păi tu ai propus, n-am venit noi. E jucător străin care joacă în România. Sunt niște tâmpenii, niște bazaconii. Adică vii, te propui, și după ce-ți dăm ce vrei, stai puțin că nu mai vreau”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:44

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României: „Cel mai bun de departe! Va costa 20 de milioane de euro!”

11:31

„Nu-l scoate nici Mbappe din echipă!” Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

11:24

„A mizat pe rugăciunea mea!” Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu după calificarea României. Anunț despre Florinel Coman

11:09

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024! Câți bani încasează echipele din Liga 1

10:58

„Olanda nu e favorită!” Mihai Stoichiţă, euforic după ce România s-a calificat în optimi la EURO: „Mămăligarii au câştigat grupa”

10:45

VIDEOImagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024! Sărbătoare de pomină

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și