Închide meniul

„Tâmpenii, bazaconii” Gigi Becali a răbufnit după mai multe transferuri ratate! Ce a spus despre el un jucător dorit la FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iunie 2024, 20:03

Reclamă
„Tâmpenii, bazaconii Gigi Becali a răbufnit după mai multe transferuri ratate! Ce a spus despre el un jucător dorit la FCSB!

Gigi Becali a răbufnit după mai multe transferuri ratate!

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a răbufnit după mai multe transferuri ratate! Patronul FCSB-ului a povestit ce i s-a întâmplat în timpul negocierilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fotbalist străin din Liga 1 pe care îl dorea la FCSB a spus că îi este teamă de el după ce Gigi Becali a transmis că e de acord cu toate cerinţele lui.

„Tâmpenii, bazaconii” Gigi Becali a răbufnit după mai multe transferuri ratate! Ce a spus despre el un jucător dorit la FCSB!

Sunt anumite negocieri, doar că oamenii au început să creadă despre mine că, dacă vreau să fac echipă puternică, dau bani mulți. Au început să ceară bani mulți. Dau un exemplu. 

Te înțelegi cu un club, apoi contactezi jucătorul. Jucătorul vrea și el 150.000, 30.000, 25.000, 20.000, stai mă! Atunci trebuie să stagnezi o perioadă de câteva zile, o săptămână, două, ca oamenii să vadă că Becali nu aruncă cu banii orice ar fi.

Eu nu arunc cu banii, eu vreau să fac echipă puternică și îmi mai trebuie 3-4 jucători, dar asta nu înseamnă că dau…

Reclamă
Reclamă 4

Mă refer la două-trei cazuri, dar nu vă pot spune cine. Nu vreau să vorbesc. Nu vorbesc. Și străini, și români. A fost unul, mi-a zis că are de la o echipă din România, 300.000 pe an și dacă-i dau și 50.000 la semnătură vine la noi.

Bine, mă, îți dăm și 50.000 la semnătură, și 300.000 pe an. A doua zi, când să facem contractul, a zis ‘Nu, domnule, că mi-e frică de Becali, că nu știu ce’. Bine, mă, păi tu ai propus, n-am venit noi. E jucător străin care joacă în România. Sunt niște tâmpenii, niște bazaconii. Adică vii, te propui, și după ce-ți dăm ce vrei, stai puțin că nu mai vreau”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Florin Tănase! Până când trebuie să îi dea internaţionalul român răspunsul definitiv

Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Florin Tănase! Patronul FCSB-ului i-a transmis internaţionalului român când trebuie să îi dea răspunsul final legat de venirea la FCSB.

Reclamă

Florin Tănase i-a transmis lui Gigi Becali că impresarul îi va găsi o echipă până în data de 16 iunie. Astfel, şansele să revină la FCSB par mici în acest moment.

Am vorbit astăzi cu el, i-am spus că dacă vine cu noi în pregătire bine, dacă nu, nu mai contează. El a zis că până în data de 16 impresarul lui îi găsește ceva.

Pe data de 17-18 trebuie să fii, să vii în Olanda. Te duci în Olanda și până pe data de 4 iulie nu facem contractul. Îți dau posibilitatea să te antrenezei cu noi și să fii liber de contract.

Nu trebuie neapărat să fie titular. Noi ce aducem acum, aducem dubluri, ca să facem față în campionat și cupele europene.

Sunt negocieri, dar oamenii au început să ceară bani, dacă au văzut că vreau să fac echipă puternică”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Tănase cred că e al șaselea transfer. Marți cred că vine în țară. După părerea mea, 90% putem să-l trecem la FCSB. Nu mai, ce discuție să fie cu el. Tănase mi-a zis că nu negociază nimic, vine la FCSB, să-i dau ce bani vreau eu. Tănase a făcut bani”, declara anterior Gigi Becali la fanatik.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și