Închide meniul

Avertismentul lui Mihai Stoica pentru Baba Alhassan, după ce mijlocaşul a semnat cu FCSB!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 decembrie 2023, 20:26

Avertismentul lui Mihai Stoica pentru Baba Alhassan, după ce mijlocaşul a semnat cu FCSB!

Avertismentul lui Mihai Stoica pentru Baba Alhassan

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Baba Alhassan a semnat cu FCSB şi li se va alătura „roş-albaştrilor” după pauza de iarnă. Iată avertismentul lui Mihai Stoica pentru Baba Alhassan, după ce mijlocaşul a semnat cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a precizat că i-a trimis deja programul lui Baba Alhassan. Oficialul „roş-albaştrilor” a transmis că, dacă Alhassan nu se prezintă în formă optimă după această pauză, nu va intra în teren.

Avertismentul lui Mihai Stoica pentru Baba Alhassan, după ce mijlocaşul a semnat cu FCSB!

Nu știu câtă vacanță va avea Baba, pentru că i-am trimis deja programul și trebuie să lucreze. Știu câțiva care vor respecta cu siguranță programul. Dacă nu îl respectă nu e nicio problemă, avem posturile acoperite”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Baba Alhassan a anunţat că e pregătit să meargă la FCSB și nu se teme de Gigi Becali. Mijlocașul a jucat ultimul meci pentru FC Hermannstadt și a oferit o scurtă reacție, înainte de a se alătura lotului pregătit de Elias Charalambous.

Alhassan a jucat pentru ultima dată la echipa pregătită de Marius Măldărășanu în meciul cu Sepsi, care s-a încheiat cu scorul de 1-1. Duelul din etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Reclamă

Jucătorul de 23 de ani a vorbit despre Gigi Becali și despre posibilele critici ale acestuia. Totuși, ghanezul nu a părut speriat de acest lucru și a dat asigurări că este nerăbdător să ajungă la echipa „roș-albastră”.

De asemenea, acesta a spus că speră să câștige titlul cu FCSB, după ce vicecampioana nu a mai ridicat trofeul de 9 ani.

O să fie o provocare nouă pentru mine la FCSB”

”M-am antrenat toată săptămâna. Era normal să joc. Am luat un tricou cu semnăturile colegilor. Poate o să ne mai întâlnim, cine știe.

Reclamă 4 / 0/3

O să fie o provocare nouă pentru mine la FCSB. Vom vedea ce se va întâmpla acolo. Voi încerca să dau totul, 100%. Când o să ajung acolo, poate o să câștig titlul.

(n.r. se știe faptul că Gigi Becali nu are răbdare) Sunt banii lui, deci face ce vrea. E normal. Eu trebuie să joc bine. Dacă vorbește, e normal. Frică? De ce să îmi fie? Sunt jucător de fotbal.”, a declarat Baba Alhassan, potrivit digisport.ro.

Baba Alhassan, făcut deja praf înainte de a ajunge la FCSB

Florin Răducioiu este cel care l-a criticat dur pe jucătorul care a cerut să nu joace pentru Hermannstadt în meciul cu FCSB, disputat sămbătă seară, pe Arena Naţională, şi câştigat de lider, cu 3-0.

Hermannstadt nu s-a putut baza pe serviciile ganezului de 23 de ani cotat la 750.000 de euro în partida cu FCSB. Alhassan a făcut vizita medicală înaintea partidei şi a evitat să evolueze împotriva noului club.

Nu îmi plac aceste şmecherii contractuale. Mă gândeam acum ce să îţi răspund. De ce Baba Alhassan şi Phelipe nu trebuie să joace cu FCSB. Vă dau un exemplu. Acum două săptămâni, Joao Felix a bătut-o pe Atletico.

De ce la noi se întâmplă asemenea lucruri? Ce sunt astea? E o lipsă de respect faţă de club. Sunt foarte revoltat. Nu e normal dacă vrem un fotbal mai profesionist, mai modern. Şmecheriile astea nu îmi plac”, a spus Răducioiu, citat de primasport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și