Închide meniul

Avertismentul primit de Dorin Rotariu, după ce a semnat cu FCSB: „Are două probleme de rezolvat”

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2023, 16:38

Reclamă
Avertismentul primit de Dorin Rotariu, după ce a semnat cu FCSB: Are două probleme de rezolvat”

Avertismentul primit de Dorin Rotariu, după ce a semnat cu FCSB

Dorin Rotariu, prezentat oficial la FCSB - Facebook FCSB

Avertismentul primit de Dorin Rotariu, după ce a semnat cu FCSB. Un fost fotbalist a vorbit despre noua mutare a echipei lui Gigi Becali și l-a atenționat pe tânărul fotbalist, care ajuns la 28 de ani a decis să revină în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul care l-a avertizat pe fostul dinamovist este Narcis Răducan, care este de părere că Dorin Rotariu trebuie, în primul rând, să reziste din punct de vedere mental la vicecampioana României, având în vedere faptul că Gigi Becali nu are răbdare cu jucătorii pe care îi transferă.

Avertismentul primit de Dorin Rotariu, după ce a semnat cu FCSB. Mesajul lui Narcis Răducan

După ce Dorin Rotariu s-a transferat la FCSB, Narcis Răducan a ținut să îi transmită un mesaj fostului atacant dinamovist. Acesta este de părere că noul jucător al „roș-albaștrilor” are de lucrat la partea fizică, având în vedere faptul că nu a mai jucat un meci oficial din luna mai.

Totuși, fostul fotbalist de la Steaua și Rapid este de părere că Rotariu s-ar impune rapid în lotul lui Elias Charalambous și ar face față cu brio presiunii venite din partea patronului, în cazul în care evoluțiile acestuia îi vor mulțumi pe cei de la FCSB.

„El are două probleme de rezolvat foarte rapid. Partea fizică, pentru că nu a jucat de mult și nu e simplu. Și doi, să reziste mental la ceea ce urmează, că urmează sigur.

Reclamă

Acum, dacă joacă bine, se trece ușor peste asta. Din punctul lui de vedere, e o decizie bună. Nu vine cum a venit Chiricheș. El vine de jos, e o idee bună să vină la FCSB.

E un risc asumat de jucător. Și FCSB a gândit-o bine. Pe un juctor de calibrul lui îl găsești cu bani. Pare o colaborare ok.

Fiecare are de suportat ceva. El a fost deja anunțat (n.r. tituar) la Voluntari. E de văzut când s-a antrenat la intensitatea unui club din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Pretențiile sunt mari și dacă el nu poate, se poată să vină aisbergul mai devreme. El trebuie să aibă o perioadă de încărcare”, a spus Narcis Răducan, potrivit digisport.ro.

Ce urmează la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu | Anunţul lui Gigi Becali

Gigi Becali s-a declarat euforic, după transferul realizat în această perioadă. Patronul de la FCSB consideră că şi-a întărit echipa, deoarece consideră că avea nevoie de un atacant, iar Dorin Rotariu poate îndeplini acest rol.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că FCSB va câştiga la pas următoarele meciuri din Liga 1, iar jucătorii săi de atac vor marca cel puţin trei goluri în fiecare partidă.

„Noi de asta duceam lipsă, de un atacant. Prea multe ocazii și nu marcam. Acum asta nu aveam, acum la fiecare meci o să marcăm câte 3-4 goluri. Și-a luat mașina, și-a luat apartamentul în primire. Deja mâine la antrenament”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB este pe primul loc în Liga 1, cu 29 de puncte, acumulate după 12 runde disputate. CFR Cluj este pe locul secund, la trei puncte distanţă de roş-albaştri. După pauza datorată echipelor naţionale, trupa lui Elias Charalambous se va duela cu Voluntari, pe teren propriu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și