Închide meniul

OFICIAL | Dorin Rotariu este noul jucător al FCSB-ului: „Cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”. Ce număr va purta

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2023, 15:53

Reclamă
OFICIAL | Dorin Rotariu este noul jucător al FCSB-ului: „Cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!. Ce număr va purta

Jucătorul care dispare din echipa de start la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB / Facebook FCSB

Dorin Rotariu este noul jucător al FCSB-ului. Jucătorul în vârstă de 28 de ani, care a fost dorit şi de Dinamo, a semnat cu echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român vine să îi facă concurenţă lui Octavian Popescu şi David Miculescu. Va purta tricoul cu numărul 29 şi poate debuta la FCSB după meciurile echipei naţionalei, împotriva lui FC Voluntari.

Dorin Rotariu este noul jucător al FCSB-ului

Bine ai venit, Dorin Rotariu!

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Dorin Rotariu, care a semnat astăzi un contract cu clubul nostru. Atacantul în vârstă de 28 de ani va purta tricoul cu numărul 29 și se va adăuga lotului condus de Elias Charalambous mâine.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!„, se arată în postarea de pe contul de Facebook al FCSB-ului.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că îi va oferi un salariu uriaş fostului dinamovist, care era liber de contract.

Rotariu a semnat deja. Este la antrenamente. A semnat pe un an plus doi ani, opțiunea clubului. Salariul este de 20.000 de euro pe lună”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Dorin Rotariu a jucat între 2013 şi 2017 la Dinamo, echipă cu care a jucat finala Cupei României în 2016. Gruparea din Ştefan cel Mare l-a vândut la Club Brugge pentru 2.2 milioane de euro. În prezent, jucătorul în vârstă de 28 de ani are o cotă de piaţă de 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Dorin Rotariu a revenit în vară la Ludogoreţ, după împrumutul la Atromitos, de sezonul trecut. Mijlocaşul şi-a încheiat însă contractul cu bulgarii, şi s-a antrenat cu Poli Timişoara, pe parcursul verii.

De la Club Brugge, Dorin Rotariu a fost împrumutat la Mouscron, AZ Alkmaar, şi ulterior vândut la Astana în iarna lui 2019. Doi am mai târziu, mijlocaşul se transfera la Ludogoreţ, echipă de care s-a despărţit în această vară.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și