Închide meniul

„Aveţi ofertă de la FC U Craiova 1948?” Cristiano Bergodi a avut un răspuns care a stârnit hohote de râs!

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iunie 2023, 9:15

Reclamă
„Aveţi ofertă de la FC U Craiova 1948? Cristiano Bergodi a avut un răspuns care a stârnit hohote de râs!

"Aveţi ofertă de la FC U Craiova 1948?" Cristiano Bergodi a avut un răspuns care a stârnit hohote de râs!

Cristiano Bergodi şi Nicolo Napoli / Profimediaimages

Întrebat dacă are o ofertă de la FC U Craiova 1948, Cristiano Bergodi a avut o reacţie genială, care a stârnit hohote de râs. Antrenorul italian, liber de contract după despărţirea de Sepsi, a dezvăluit că nu poartă negocieri cu Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bergodi s-a amuzat de situaţia de la echipa din Bănie şi a anunţat că nu are loc la echipa lui Mititelu. Se aşteaptă ca Nicolo Napoli să fie numit pentru a 10-a oară.

Întrebat dacă vine la FC U Craiova 1948, Cristiano Bergodi a stârnit hohote de râs

Dacă este o echipă de club, mi-ar plăcea să revin în România. Dar, pentru moment, vin cu plăcere aici pentru a vedea naţionala României U21 şi centenarul Rapidului.

(n.r. Este adevărat că aveți ofertă de la FC U Craiova 1948?) Nu, nu, acolo se întoarce Nicolo Napoli sigur. Nu, nu (n.r. dacă a vorbit cu Nicolo Napoli) Se poate întoarce a zecea oară acolo. Poate fi, de ce nu?

Nu am refuzat CFR-ul, a fost doar o discuție generală. Dar nu s-a întâmplat nimic„, a declarat Cristiano Bergodi după România U21 – Spania U21 0-3.

Reclamă

Problemele legate de banca tehnică a echipei din Craiova au pornit după ce Joao Janeiro a plecat de la club. Antrenorul lusitan a fost prezentat oficial la FC U Craiova la începutul lunii iunie, dar nici nu a apucat să debuteze. Echipa lui Mititelu îl instalase pe banca tehnică pe Janeiro, după demiterea lui Nicolo Napoli.

Adrian Mititelu a vorbit despre posibilitatea ca Laurețiu Reghecampf sau Cristiano Bergodi să ajungă la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu refuză să mai apeleze la Nicolo Napoli. Omul de afaceri este de părere că Reghecampf și Bergodi sunt variante foarte bune pentru banca tehnică a echipei sale. Totuși, acesta nu știe dacă aducerea unuia dintre acești tehnicieni se poate realiza, pentru că aceștia ar putea fi implicați în alte proiecte.

Teoretic e posibil ca Reghecampf să ajungă la noi. Eu l-am adus în Liga 1, am fost primul lui angajator. El a rămas prietenul meu, am vorbit de două ori, chiar și când era la CSU. Toată România și-l dorește. Totuși, nu știu dacă are alte proiecte. Nu am discutat recent cu el.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am luat legătura cu un alt antrenor. Am ceva în plan, dar sunt puțin speriat, sunt ghinionist la acest capitol. Bergodi m-ar tenta, dar nu știu dacă e dispus să vină la noi. Este unul dintre antrenorii tentanți. S-ar putea să fie o soluție, este foarte capabil. Nu mai ai emoții cu el pe bancă. Poate aduce ceva pozitiv la echipă. Cu un asemenea antrenor stai liniștit, nu stai toată ziua să te gândești la jocul echipei.

Napoli nu se întoarce, este doar o glumă. Este o situație pe care nu am anticipat-o. Trebuie să caut antrenor. Totuși echipa are capacitatea să continuie o săptămână-două fără un antrenor principal. Echipa va fi condusă de Florin Drăgan. El nu este cunoscut, dar a contribuit masiv la evoluțiile din sezonul trecut. Totuși avem nevoie de un antrenor, Florin nu are licență”, a spus Adrian Mititelu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și