Închide meniul

„Jucătorii plâng!” Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din interiorul FCSB-ului în presa din Africa de Sud!

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2024, 17:13

Reclamă
„Jucătorii plâng! Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din interiorul FCSB-ului în presa din Africa de Sud!

Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din interiorul FCSB-ului în presa din Africa de Sud!

Siyabonga Ngezana / Profimedia Images

Siyabonga Ngezana a făcut dezvăluiri din interiorul FCSB-ului în presa din Africa de Sud! Fundașul, care a jucat în prima reprezentativă a țării sale, a vorbit despre experiența sa din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul african a ajuns la FCSB în vara anului trecut, de la Kaizer Chiefs, în schimbul sumei de 600.000 de euro. După un sezon excelent în tricoul roș-albaștrilor, cota de piață a lui Ngezana a „explodat”, iar acum acesta valorează 1,6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din interiorul FCSB-ului în presa din Africa de Sud!

Întrebat de jurnaliștii sud-africani despre experiența din România, Siyabonga Ngezana a făcut o dezvăluire care a uimit pe toată lumea.

Fundașul campioanei a spus că mentalitatea coechipierilor săi este „nebună” și că jucătorii de la FCSB „plâng”, dacă pierd un joc de antrenament.

De asemenea, Siyabonga Ngezana a ținut să menționeze că nu a avut parte de o asemenea experiență în perioada în care juca pentru Kaizer Chiefs.

Reclamă
Reclamă 4

„Mentalitatea jucătorilor de la FCSB este nebună, jucătorii plâng dacă pierd într-un antrenament.

Personal, nu mai văzusem asta până acum la Kaizer Chiefs și atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi iau jocul în serios”, a spus Syiabonga Ngezana, potrivit snl24.com.

De asemenea, Ngezana a vorbit și despre viitorul său și a ținut să menționeze faptul că, momentan, este fericit în tricoul roș-albastru.

Reclamă

”Nu pot spune prea multe deoarece sunt mulțumit la această echipă și sunt încă sub contract. Sentimentul de a câștiga un titlu este grozav”, a mai spus fundașul lui Gigi Becali.

În acest sezon, Siyabonga Ngezana a jucat 31 de meciuri pentru FCSB, în care a marcat 1 gol și a oferit o pasă decisivă.

Marius Ştefănescu, primul interviu ca jucător al FCSB-ului: „Cea mai frumoasă şi iubită echipă”

Marius Ştefănescu a susţinut primul interviu ca jucător al FCSB-ului. Fostul fotbalist al lui Sepsi este extrem de fericit după ce a semnat cu campioana României.

„Mă simt extrem de fericit să fac parte din această echipă, cea mai frumoasă, cea mai iubită din România.

Toată lumea ştie că FCSB este cea mai iubită echipă din România.

(n.r.: Cum ai trăit această perioadă, în care au existat discuţiile pentru transfer?) Am aşteptat să se finalizeze cât mai repede. Este clar că atunci când campioana României te doreşte nu ai nimic în cap decât să se finalizeze cât mai repede. Mă bucur că acest lucru s-a şi întâmplat.

FCSB-ul este cea mai bună echipă, cum am spus. Au jucători de calitate şi, în primul rând, acest lucru m-a făcut să vin, să cresc alături de ei şi să avem cele mai bune rezultate în Europa.

Am jucat în Europa, este cu totul altă competiţie. Sper să facem faţă cu brio şi să ne îndeplinim toate obiectivele.

După 5 ani de zile petrecuţi la Sepsi, a venit momentul să vin la o echipă care se luptă an de an pentru campionat şi pentru cupele europene. Este un vis devenit realitate”, este o parte a discurului lui Marius Ștefănescu.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:10

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și