Închide meniul

Baba Alhassan a fost prezentat oficial de FCSB! Ce număr va purta mijlocașul

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 14:14

Baba Alhassan a fost prezentat oficial de FCSB! Ce număr va purta mijlocașul

Baba Alhassan a fost prezentat oficial de FCSB

Baba Alhassan / Facebook FCSB

Baba Alhassan a fost prezentat oficial de FCSB! Mijlocașul transferat de la FC Hermannstadt se va alătura lotului după vacanța de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României și-a prezentat astfel prima mutare din această iarnă. Mijlocașul a fost cumpărat de Gigi Becali în schimbul sumei de 600.000 de euro, înainte de pauza competițională de iarnă. De asemenea, acesta nu a jucat în partida directă dintre FCSB și FC Hermannstadt, încheiată cu victoria „roș-albaștrilor”, scor 3-0.

Baba Alhassan a fost prezentat oficial de FCSB!

Oficialii vicecampioanei au publicat un anunț, pe rețelele de socializare, în care l-au prezentat, în mod oficial, pe mijlocașul de 23 de ani. Acesta va purta numărul 42 la echipa pregătită de Elias Charalambous și va efectua vizita medicală pe data de 8 ianuarie. Dacă testele vor fi în regulă, tot în acea zi Alhassan va începe antrenamentele cu noua sa echipă.

„Bine ai venit, Baba Alhassan!

FCSB anunță transferul lui Baba Alhassan, jucător provenit de la FC Hermannstadt.

Reclamă

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani se va alătura lotului condus de Elias Charalambous pe 8 ianuarie, când va efectua vizita medicală și se va deplasa în cantonamentul de iarnă. Fotbalistul ghanez va purta tricoul cu numărul 42.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, au notat oficialii de la FCSB, pe contul de Facebook al clubului.

Primul amical al iernii pentru FCSB

S-a anunţat primul amical al iernii pentru FCSB! Liderul la zi din Liga 1 se va duela cu un adversar care a evoluat în competiţiile europene, în acest sezon, anume LASK Linz.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a încheiat anul pe primul loc, fiind astfel campioană de iarnă. După o scurtă vacanţă, jucătorii lui Elias Charalambous se vor reuni, în vederea pregătirii părţii a doua a sezonului.

Conform site-ului oficial al celor de la LASK Linz, duelul amical cu FCSB se va disputa duminică, 14 ianuarie. Austriecii ocupă locul 3 în prima ligă din Austria, cu 32 de puncte, la şapte lungimi distanţă de liderul Salzburg.

FCSB îşi va face cantonamentul de iarnă, în mod tradiţional, în Turcia. Roş-albaştrii se vor pregăti într-o bază sportivă de la Belek, în perioada 8 ianuarie – 21 ianuarie. Locaţia a fost aleasă de trupa lui Gigi Becali şi pentru pregătirea de iarnă din sezonul precedent.

LASK Linz, prima adversară a FCSB-ului din meciurile amicale, a evoluat în grupele Europa League, în acest sezon. Austriecii au terminat ultimii, cu doar trei puncte, într-o grupă din care a mai făcut parte şi Liverpool, Toulouse şi Royale Union SG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și