Închide meniul

Baba Alhassan a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului! Ce contract i-a oferit Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2023, 16:44

Baba Alhassan a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului! Ce contract i-a oferit Gigi Becali

Baba Alhassan a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului

Baba Alhassan, în timpul unui meci / Hepta

Baba Alhassan (23 de ani) tocmai a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului. Mijlocaşul ghanez va semna cu echipa lui Gigi Becali în următoarele ore. Hermannstadt va primi o sumă importantă pentru a-l lăsa să plece la liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat, după remiza cu CFR Cluj, că va semna cu jucătorul Sibiului. „Cu clubul am semnat contractul de transfer. Ne-am înţeles şi cu jucătorul, vine cu impresarul. 99% e făcut. Numai 1% se poate întâmpla„, spunea patronul roş-albaştrilor.

Baba Alhassan a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului

Potrivit gsp.ro, Alhassan a făcut dimineaţă vizita medicală. Gigi Becali i-a oferit un contract valabil pe 3 ani, cu opţiune de preungire pe încă două sezoane.

În conturile lui Hermannstadt vor intra 600.000 de euro pentru Baba Alhassan. Sibienii vor păstra şi 20% dintr-un viitor transfer. Alhassan va fi titular la mijlocul terenului, alături de Darius Olaru şi Adrian Şut.

Latifundiarul din Pipera a anunţat şi ce salariu va primi jucătorul ghanez.

Reclamă

M-am înțeles cu Baba Alhassan, da. El acum face vizita medicală. Sunt bucuros pentru că este un fotbalist care mie mi-a plăcut și care cu siguranță ne va ajuta.

Nu știu dacă vom schimba sau nu sistemul de joc, asta e treaba lor. Eu nu mă opresc aici. O să mai iau un fundaș dreapta și un atacant.

Alhassan va încasa 10.000 de euro, m-am înțeles cu el imediat. Se vede că vrea să facă un pas înainte în cariera lui”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Baba Alhassan, finanţatorul FCSB-ului s-a înţeles şi cu Luis Phelipe de la Poli Iaşi. Există un acord total între cluburi şi mai lipseşte doar anunţul oficial.

Marius Măldărăşanu, verdict despre transferul lui Baba Alhassan

Baba Alhassan este jucător de bază la Hermannstadt, formaţie de pe locul cinci din Liga 1. Mijlocaşul de 23 de ani a bifat 19 meciuri pentru sibieni, reuşind să marcheze două goluri în acest sezon.

După victoria cu Universitatea Craiova, Marius Măldărăşanu a fost întrebat despre transferul lui Baba Alahassan. Antrenorul a declarat că nu s-a oficializat nimic în privinţa mijlocaşului, şi se va baza în continuare pe serviciile lui.

Nu știu dacă e sută la sută făcut (n.red. transferul lui Baba Alhassan), știu că sunt discuții și cu FCSB și cu Rapid. Va face față, este un jucător care s-ar completa la mijlocul terenului cu Olaru. Baba e un jucător cu personalitate, se pretează ca mijlocaș central, ca inter. Nu sunt subiectiv. El putea pleca de anul trecut, a avut un sezon bun, dar chiar dacă pare matur, e un copil. A avut o cădere, dar e un jucător care ne ajută. Ne vom baza pe el până la final. Chiar dacă e o realitate că suntem în discuții cu FCSB, va juca și împotriva lor.

E un jucător puternic mental, dar e la Hermannstat, are liniște. Au fost momente în care a jucat destul de rău, dar eu îl țineam în echipă. Conducerea l-a susținut. Acolo sunt alte cerințe, altă presiune, depinde de el, dar e destul de bine mental.

Ne trebuie mai mult echilibru. Suntem un club destul de proaspăt înființat, vrem să sărim etapele. Play-off-ul e la nivel de dorință. Dacă o vom realiza, ar fi senzațional, dar ne trebuie mai mult echilibru”, a declarat Marius Măldărăşanu, despre jucătorul cotat la 750.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și