Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a anunţat în direct încă un transfer la FCSB, după meciul cu CFR: „Luni vine la vizita medicală”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 decembrie 2023, 23:00

Gigi Becali a anunţat în direct încă un transfer la FCSB, după meciul cu CFR: „Luni vine la vizita medicală

Gigi Becali a anunţat un super-transfer, după meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali a anunţat în direct încă un transfer la FCSB, după meciul cu CFR, încheiat la egalitate, 1-1. Baba Alhassan va semna luni cu FCSB, după ce va trece vizita medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mâine vine la vizita medicală. Cu clubul am semnat contractul de transfer. Vine mâine. Ne-am înţeles şi cu jucătorul, vine mâine impresarul. 99% e făcut. Numai 1% se poate întâmpla.

Gigi Becali a anunţat în direct încă un transfer la FCSB, după meciul cu CFR

Putem să îi punem condiţie lui să nu joace cu FCSB? Nu, nu poţi să faci aşa ceva că e jucătorul lor. Ei vor spune… vă dăm jucătorul, dar la anul nu joacă cu noi. E jucătorul lor, ei pot pune condiţii.

Să îl folosească, dar eu nu cred că o să îl folosească… nici Măldărăşanu. Nici jucătorul… dacă se întâmplă ceva zic că e blat. Cum să joci împotriva ta? Să îl bage, dar cum să joace împotriva ta?

El are dreptul să joace, dar nu cred că o să-l bage. Cum să-l mai bagi? Jucătorul probabil nu vrea… dacă vrea să joace, să joace? Mă interesează pe mine?”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

Marius Măldărăşanu, verdict despre transferul lui Baba Alhassan

Baba Alhassan este jucător de bază la Hermannstadt, formaţie de pe locul cinci din Liga 1. Mijlocaşul de 23 de ani a bifat 19 meciuri pentru sibieni, reuşind să marcheze două goluri în acest sezon.

După victoria cu Universitatea Craiova, Marius Măldărăşanu a fost întrebat despre transferul lui Baba Alahassan. Antrenorul a declarat că nu s-a oficializat nimic în privinţa mijlocaşului, şi se va baza în continuare pe serviciile lui.

„Nu știu dacă e sută la sută făcut (n.red. transferul lui Baba Alhassan), știu că sunt discuții și cu FCSB și cu Rapid. Va face față, este un jucător care s-ar completa la mijlocul terenului cu Olaru. Baba e un jucător cu personalitate, se pretează ca mijlocaș central, ca inter. Nu sunt subiectiv. El putea pleca de anul trecut, a avut un sezon bun, dar chiar dacă pare matur, e un copil. A avut o cădere, dar e un jucător care ne ajută. Ne vom baza pe el până la final. Chiar dacă e o realitate că suntem în discuții cu FCSB, va juca și împotriva lor.

Reclamă 4 / 0/3

E un jucător puternic mental, dar e la Hermannstat, are liniște. Au fost momente în care a jucat destul de rău, dar eu îl țineam în echipă. Conducerea l-a susținut. Acolo sunt alte cerințe, altă presiune, depinde de el, dar e destul de bine mental.

Ne trebuie mai mult echilibru. Suntem un club destul de proaspăt înființat, vrem să sărim etapele. Play-off-ul e la nivel de dorință. Dacă o vom realiza, ar fi senzațional, dar ne trebuie mai mult echilibru”, a declarat Marius Măldărăşanu, despre jucătorul cotat la 750.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și