Închide meniul

Baba Alhassan, făcut deja praf înainte de a ajunge la FCSB: „E o lipsă de respect, şmecheriile astea nu-mi plac”

Dan Roșu Publicat: 17 decembrie 2023, 13:48

Reclamă
Baba Alhassan, făcut deja praf înainte de a ajunge la FCSB: „E o lipsă de respect, şmecheriile astea nu-mi plac

Baba Alhassan, făcut deja praf înainte de a ajunge la FCSB

Baba Alhassan, în timpul unui meci - Hepta

Baba Alhassan a fost deja făcut praf înainte de a ajunge la FCSB. Florin Răducioiu este cel care l-a criticat dur pe jucătorul care a cerut să nu joace pentru Hermannstadt în meciul cu FCSB, disputat sămbătă seară, pe Arena Naţională, şi câştigat de lider, cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt nu s-a putut baza pe serviciile ganezului de 23 de ani cotat la 750.000 de euro în partida cu FCSB. Alhassan a făcut vizita medicală înaintea partidei şi a evitat să evolueze împotriva noului club.

Baba Alhassan, făcut deja praf înainte de a ajunge la FCSB

„Nu îmi plac aceste şmecherii contractuale. Mă gândeam acum ce să îţi răspund. De ce Baba Alhassan şi Phelipe nu trebuie să joace cu FCSB. Vă dau un exemplu. Acum două săptămâni, Joao Felix a bătut-o pe Atletico.

De ce la noi se întâmplă asemenea lucruri? Ce sunt astea? E o lipsă de respect faţă de club. Sunt foarte revoltat. Nu e normal dacă vrem un fotbal mai profesionist, mai modern. Şmecheriile astea nu îmi plac”, a spus Răducioiu, citat de primasport.ro.

Mihai Stoica, detalii despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB. MM a dezvăluit că mijlocașul a fost cumpărat de roș-albaștri de la Hermannstadt, și speră să se integreze cât mai repede în formația lui Elias Charalambous.

Reclamă
Reclamă 4

Baba Alhassan este unul dintre cele două transferuri pe care Gigi Becali le-a făcut pentru pauza competițională de iarnă de la FCSB. Pe lângă mijlocașul de la Hermannstadt, roș-albaștrii și-au asigurat și serviciile lui Luis Phelipe, de la Poli Iași.

„Surprinzător şi nu prea. Surprinzător că ştie foarte bine fotbalul românesc, discutăm despre jucători, ce spune despre unul şi altul, vorbeşte şi engleză, înţelege şi româneşte. E un copil bun, aşa pare, ca vibe. Da, are un vibe bun.

Acum, deh… Cum se va integra, rămâne de văzut. Sper s-o facă cât mai repede, să obţină viza şi să fie în avionul care va decola pe 8, deoarece vom începe cel mai târziu pregătirea, dintre echipe.

Reclamă

(n.r. – Le faceţi teste de vârstă?) Niciodată nu ne-am gândit să facem teste de vârstă, dar realizezi. La un moment dat se adună ani de experienţă şi realizezi dacă unul e născut mai devreme decât arată paşaportul. L-am cumpărat.

Despre Coman şi Olaru am vorbit. Ieri toată ziua a stat cu membrul staff-ului medical, au vorbit şi abia aştepta să-l cunoască pe Coman”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și